Onko pandat jo nähty? Rakenna pian oma lovecraftmainen hirviötarhasi / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Onko pandat jo nähty? Rakenna pian oma lovecraftmainen hirviötarhasi

9.07.2018 // Kirjoittanut: Miika Auvinen
2

Bullfrog Productionsin Theme Park -peleissä rakennettiin ja ylläpidettiin omaa huvipuistoa. Pelaaja saattoi luoda viihtyisän ja yleisön rakastaman huvipuiston – tai sadistisesti laiminlyödä kaikki kävijöiden tarpeet huonolla ruuanlaadulla ja liian vähäisellä käymälöiden määrällä.

The Eldritch Zookeeper -pelissä ylläpidetään eläintarhaa täynnä H.P. Lovecraftin Cthulhu-mythoksen hirviöitä muistuttavia olentoja. Ideaalitilanteessa kävijöillä on hauskaa ja kukaan ei kuole, mutta jos eläintarhaa johtaa huonosti ja olennot eivät ole tyytyväisiä, voi käydä kaltoin. Trailerissa hirviöt esimerkiksi vapautuvat aitauksistaan ja kävijät juoksevat liekeissä ympäri eläintarhaa.

Pelin kuvauksessa luvataan hirviötarhan manageroinnin sisältävän Theme Park -peleistä tuttujen palveluiden kuten jäätelökojujen, smoothiekauppojen ja käymälöiden tarjoamista. Tavoitteena on luoda kokoperheen hauska turistikohde, jota kukaan ei voi jättää väliin!

Cranktrain -pelistudion kehittämän teoksen julkaisupäivämääräksi on merkattu ”pian”.

Lähteet: Steam, Rock Paper Shotgun, Cranktrain: kotisivut

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Hui kauhistus, taidan pitäytyä niissä pandoissa. Yksi on jo 360º nähty Berliinin eläintarhassa, enemmän osalta mietin olisivatko tällaiselle etelän vetelälle Tallinnan bambukarhut Ähtäriä lähempänä.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

En kyllä ihan ymmärrä miksi tämä on uutinen? Näyttää kaikin puolin aivan karmealta, eikä siinä hyvässä Lovecraftiaanisessa mielessä. Trailerissa ja kuvissa näkyy vain tylsän näköinen tiilimuurilla ympäröity alue, jonne voi rakentaa aitauksia ja laittaa niihin käyskentelemään mörköjä. Missä tässä on se peli?

Kaiken kaikkiaan näyttää todella laiskalta ja mielikuvituksettomalta tekeleeltä, jonka ainoa meriitti on viitata H.P. Lovecraftin nykyään ehkä jo vähän ylikäytettyyn fantasiamaailmaan. All hail public domain!