Obsidianin uuden roolipelin kausipassi julki – näin Pillars of Eternity II laajenee vuoden loppuun mennessä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Obsidianin uuden roolipelin kausipassi julki – näin Pillars of Eternity II laajenee vuoden loppuun mennessä

25.04.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Obsidianin uuden suurroolipelin kausipassi julki – näin Pillars of Eternity II laajenee vuoden loppuun mennessä

Obisdian Entertaiment on paljastanut suunnitelmansa Pillars of Eternity II: Deadfire -roolipelinsä tulevaisuuden suhteen. Pelin toukokuisen julkaisun jälkeen peliin julkaistaan kolme lisäsisältöpakettia, jotka ovat osa pelin paljastettua kausipassia.

Kaikki kolme pakettia julkaistaan vuoden loppuun mennessä, ja niiden lupaillaan tarjoavan uusia pelialueita, salaisuuksia, hahmoja ja haasteita. Niistä ensimmäinen on heinäkuussa julkaistava Beast of Winter, joka vie pelaajat mystisen tuomiopäiväkultin asuttamalla saarelle. Sen  salaisuuksia selvitellessä seikkaillaan myös muinaisten sielujen kansoittamassa ulottuvuudessa.

Toinen paketti on syyskuun taistelupainotteinen Seeker, Slayer, Survivor ja kauden päättää marraskuussa ilmestyvä The Forgotten Sanctum, jonka tehtäväkokonaisuudessa pelaajat pääsevät tekemään koko Deadfiren saaristoon vaikuttavavia valintoja.

Pelin kausipassi saapuu myyntiin pelin julkaisupäivänä, mutta jokaisen lisäyksen voi hankkia myös erillisenä. Mikäli olet tukenut peliä FIG-joukkorahoituskampanjassa Collector' Edition -tasolla tai sitä korkeammalla tasolla, olet oikeutettu kausipassiin ilman lisäveloitusta.

Pillars of Eternity II: Deadfire julkaistaan 8. toukokuuta Pc:lle, Macille ja Linuxille. Konsoliversiot julkaistaan näillä näkymin myöhemmin loppuvuodesta.

Lähde: Obsidian Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.