Nyt esittäytyvät Halo 4:n uudet viholliset

14.09.2012 // Kirjoittanut: Paavo Niskala
5

Halo 4:ssä pelaajat pääsevät mittelemään paitsi tuttuja covenant-joukkoja myös forerunner-vihollisia vastaan. 343 Industries esittelee promethealaiset uudella videolla, joka sisältää runsaasti pelikuvaa.

Promethealaiset ovat muinaisten forerunner-muukalaisten soturiluokka. Ne ovat jo ennestään tuttuja Greg Bearin Halo-romaaneja lukeneille, mutta Halo 4:ssä nämä aikoinaan galaksia kurittaneet sotilaat nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa.

Kirjoja lukemalla selvinnee myös paremmin, miksi Master Chief taistelee juurikin forerunner-muukalaisia vastaan. Bearin trilogian viimeinen osa, Silentium, ilmestyy kauppojen hyllyille vasta ensi vuoden alussa.

Lähde: 343 Industries

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Snowi kuva
Snowi

Upealtahan tuo näyttää. Olen todella innoissani Halon uudesta tyylistä.

Käyttäjän Dark kuva
Dark

Jotenkin omalla kohdalla tulee noista vihollisista mieleen Crysiksen Cephit.

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Jumaleissönnnnn että näyttää ihanalta! Samalla kun kiinnostus monia muita pelejä kohtaan laskee, Halo 4:n odotus käy vain entistä tuskaisemmaksi. Tule pian, marraskuun kuudes... <333

Käyttäjän Pilipali kuva
Pilipali

343:lla on todellakin homma hanskassa! Näyttää nimittäin upealta ja Forerunnereiden suunnittelu on käsittämättömän siistin oloista, puhumattakaan heidän aseistaan.

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Halo on aina ollut lähellä sydäntäni. Nelonen näyttäisi lisäävän soppaan rohkeasti uusia aineksia, mikä on enemmän kuin tervetullutta. Mikä parasta, vihollissuunnittelusta tulee vahvasti mieleen Metroid Prime...

Olisipa jo marraskuu.