Nostalgista turpaanvetoa tulossa! Capcom Beat ‘Em Up Bundle paljastui nykylaitteille / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Nostalgista turpaanvetoa tulossa! Capcom Beat ‘Em Up Bundle paljastui nykylaitteille

14.09.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Joukko Capcomin klassisia toimintamätkintäpelejä on saamassa oman kokoelmapakettinsa. Niinkin nopeasti kuin ensi viikolla 18. syyskuuta yhtiö julkaisee Capcom Beat ‘Em Up Bundlen, joka on tulossa niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Switchille kuin pc:llekin.

Paketilla käsiksi päästään kaikkiaan seitsemään klassikkoon, jotka ovat Final Fight, Captain Commando, The King of Dragons, Knights of the Round, Warriors of Fate, Armored Warriors ja Battle Circuit. Tuotoksista kaksi jälkimmäiseksiä mainittua ovat aiemmin olleet saatavilla vain kolikkopeleinä.

20 euron hinnalla Capcom Beat ‘Em Up Bundle pyrkii tarjoamaan uskolliset käännökset alkuperäisistä klassikoista. Sen verran modernisointi on kuitenkin iskenyt, että ne kaikki ovat pelattavissa yhteistyönä netin välityksellä.

Lähde: Capcom-Unity

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Beat'em Uppit on genre joka vetää meikäläistä puoleen kun sonta kärpäsiä. Final Fight on tuttu jo PS2:n Capcom Arcade Classics:ista ja Knights of the Round pelasin SNES-emulaattorilla, mutta voisihan sitä muutaman euron näistäkin maksaa, olen kuullut ihan hyvää näistä tuntemattomimmistakin peleistä että varmaan hinnan arvonen paketti. Voisipa vielä jokin päivä saada ne lisenssoidut Capcom Arcade pelit myös bundleen, kuten Aliens vs. Predator, Cadillacs and Dinosaurs ja the Punisher.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hmm. Fyysisesti voisin PS4:lle haluta. Muussa tapauksessa voin emuloida ilmankin pc:llä. Harmi myös, että yksi parhaimmista eli Cadillacs and Dinosaurs puuttuu tästä.

Beat 'em up parhautta halauvien kannattaa tsekata Streets of Rage remake -fanipeli pc:llä. Eikä edes maksa mitään.