Uutinen: Noituri Geralt ikuistettiin viralliseen postimerkkiin Puolassa

19.09.2016
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

Kirjailija Andrzej Sapkowskin luomasta Noituri-sarjasta tuttu Geralt Rivialainen on saanut oman virallisen postimerkkinsä Puolassa. Uusien postimerkkien levitys starttasi maassa menneellä viikolla ja ne on valmistanut itse Puolan valtion postilaitos Poczta Polska.

Uusia postimerkkejä ei komista aivan mikä tahansa versio jo noin 30 vuotta seikkailleesta Geraltista, vaan nimenomaan pelinkehittäjä CD Projekt REDin versio myrtsistä hirviöntappajasta. Postimerkkien rinnalla markkinoille tuodaan myös Noiturin mukaan teemoitettuja erikoiskuoria, jotka on myös tehty yhteistyönä CD Projektin kanssa.

Kaiken kaikkiaan uusia postimerkkejä on valmistettu rajattu 180 000 kappaleen määrä.

Lähde: PC Gamer, EurogamerPoczta Polska

5 kommenttia

19.09.2016 09:39
Tämä on jo niin pähee, että jää ilmaveivi-postimerkkikin kakkoseksi!
Picture of Armaceptor
19.09.2016 13:17
Kuinkahan paljon noita ostavat pelaajat ympäri maailmaa? Varmasti joku noita hamstraa ja lyö Ebayhin tai vastaavaan tarjolle. Itse ainakin voisin harkita jos asuisin tuolla. Ostaisin itselleni ja myisin ylimääräiset niin saa muutkin tuota käsiinsä jos haluavat. En millään trokausmeiningillä kuitenkaan mutta ei silti ihan hyväntekeväisyytenäkään.
Picture of zappah
19.09.2016 16:55
Aika pieni satsi sarjan suureen suosioon verrattuna - pitääpä varsin vilkaista myöhemmin, miten naurettavan korkealle noiden hinta tulee pomppaamaan ja kuinka nopeaa.
Picture of mecha_no_maniac
19.09.2016 16:58
Pitääkin pyytää puolalaista kaveria postittamaan kirjeet näillä merkeillä!
Picture of Teräskäsine
19.09.2016 19:13
Lainaus käyttäjältä mecha_no_maniac
Aika pieni satsi sarjan suureen suosioon verrattuna - pitääpä varsin vilkaista myöhemmin, miten naurettavan korkealle noiden hinta tulee pomppaamaan ja kuinka nopeaa.
Tuskin postimerkki skenessä kuitenkaan nousee kovin korkealle hinnat, ottaen huomioon mitä oikeasti harvinaisista merkeistä pyydetään ja maksetaan.
Picture of gurgi