No saatiinhan sitä peli tästäkin: Hello Neighbor on kauhuseikkailu epäterveellisistä naapurisuhteista / Uutiset / www.pelaajalehti.com

No saatiinhan sitä peli tästäkin: Hello Neighbor on kauhuseikkailu epäterveellisistä naapurisuhteista

30.09.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Naapureiden vakoilu tuntuu olevan osa ihmisluontoa, joten miksei siitäkin voitaisi vielä kehittää peliä? Näin näyttää ajatelleen indiejulkaisija TinyBuild Games yhdessä venäläiskehittäjä Dynamic Pixelsin kanssa, jotka ovat nyt yhteistyönä tuomassa maailmaan viime vuonna Kickstarter-rahoituksen saannissa epäonnistunutta Hello Neighboria.

Hello Neighborissa päämääränä olisi soluttautua epäilyttävän naapurin omakotitaloon ja yrittää selvittää, mitä ihmettä tämä mahtaakaan piilotella kellarissaan. Hölmönä ihmisenä pelaajat päätyvät ikävä kyllä vain livahtamaan taloon naapurin ollessa vielä kotona, miksi iso osa pelaamisesta muodostuu asukkaan kiivaasta välttelystä.

Mielenkiintoa Dynamic Pixels on tuonut peli-ideaansa oppimiskykyisellä tekoälyllä, joka sallii pelaajia jahtaavan naapurin reagoimaan erilaisin tavoin pelaajan liikkeisiin. Naapuri esimerkiksi ansoittaa ja rakentaa esteitä huusholliin jatkuvasti yrittäen saada soluttautujan mahdollisimman tehokkaasti nalkkiin.

Hieman huvittavasti (uhkaavasti?) tämä ei ole periaatteessa ensimmäinen TinyBuildin peli, jossa pelaajat asettuvat naapureitaan vastaan. Vasta viime vuonna ulos saapui myös taktikointipeli Party Hard, jossa tarkoituksena oli tappaa äänekkäästi keskellä yötä juhlivia lähiasukkaita.

Tarkoituksena Hello Neighborin olisi ilmaantua ainakin Windows-koneille ensi vuonna. Sen alfatestaajaksi voi ilmottautua jo sen kotisivuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja