No nyt piisaa potkua: My Little Ponyn innoittama taistelupeli söpöilee pian Steamissa – tältä se näyttää / Uutiset / www.pelaajalehti.com

No nyt piisaa potkua: My Little Ponyn innoittama taistelupeli söpöilee pian Steamissa – tältä se näyttää

11.02.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Uusi kaksiulotteinen pc-taistelupeli Them's Fightin' Herds on saamassa julkaisunsa 22. päivä helmikuuta.

Peli on käynyt läpi varsin pitkän matkan päästäkseen tähän pisteeseen, sillä se alkunsa ensin Fighter Maker -työkaluilla tehtynä My Little Pony -fanipelinä. Suunnan nykyiseen muotoonsa se päätyi ottamaan, kun My Little Ponyn omistava Hasbro lähetti tekijöille tekijänoikeushuomautuksen. Sittemmin Them's Fightin' Herds siirtyi käyttämään hyödykseen Skullgrils-taistelupeliä myöskin vauhdituttanut Z-Engine-pelimoottoria ja on saanut hahmosuunnitteluapua  My Little Pony -tekijä Lauren Faustilta.

Vuonna 2015 peli sai lähes 600 000 dollarin joukkorahoitustuen Indiegogo-palvelun kautta. Näin virallisen julkaisun alla Humble Bundle on ryhtynyt myös sen viralliseksi julkaisijaksi. Tämä on mahdollistanut sen, että Them's Fightin' Herdsiin on suunnitteilla nyt kosolti julkaisun jälkeistä sisältöä. Erityisesti sen roolipelivaikutteisen tarinatilan olisi määrä saada ilmaisia lisäepisodeja.

Lähde: Indiegogo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Olin tulossa nauramaan päin naamaa, mutta sehän näytti ihan hyvältä! Biisikin oli ihan jees.