Uutinen: Nintendo vihjailee Switchille saapuvan uuden 2D-Zeldan mahdollisuudesta

15.02.2017
Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen

Nintendon ensi kuussa julkaistava uusi Switch-konsoli saattaa saada tulevaisuudessa myös kokonaan uuden 2D-Zeldan.

Rakastetun pelisarjan tuottaja Eiji Aonuma on paljastanut haastattelussaan moisen olevan ehdottomasti mahdollista, mutta mitään ei ole kuitenkaan vielä varmistettu.

- 3DS- ja Wii U -tiimillä on erilaiset tavoitteet pelikehityksen suhteen, joten en välttämättä halua yhdistää heitä, vaan sen sijaan antaa heille omat mahdollisuudet miettiä, mitä he voisivat tuoda omalta kantiltaan Nintendo Switchille, Aonuma kertoo.

Kun häneltä kysyttiin tarkennusta, tarkoittaako tämä nimenomaan sitä, että Nintendo Switchillä voidaan mahdollisesti nähdä uusi 2D:tä hyödyntävä Zelda-peli, hän vastasi sen olevan ”ehdottomasti mahdollista”.

Haastattelussa mainittu 3DS-tiimi vastaa muun muassa Nintendo 3DS:lle saapuneista A Link Between Worldsista sekä Triforce Heroesista.

Seuraava Zelda-sarjan peli, Breath of the Wild, julkaistaan Switchille ja Wii U:lle 3. maaliskuuta.

Lähde: Game Informer

4 kommenttia

15.02.2017 14:19
Yosshh! Kyllä näyttää Switch saavan timanttisen pelivalikoiman!
Picture of Hayarigami
15.02.2017 14:25
Yeeah!!Tämä vahvistaa epäilyjä että Nintendo tekee tulevaisuudessa pelejä yhdelle alustalla. Mikä mielestäni on loisto uutinen. Lupaa erittäin hyvää pelivalikoiman kannalta!
Picture of Wilbur
15.02.2017 15:36
Kun A Link to the Past sai kerta jatkoa, niin Link's Awakening voisi myös saada!
Picture of Carpio
16.02.2017 11:35
A Link Between Worlds oli aivan mahtava ja puhalsi kivasti raikasta ilmaa sarjaan ollen todella vapaamuotoinen. Nautiskellaan nyt tuo BotW ensin josta olen innostunut enemmän kuin yhdestäkään pelistä vuosiin.
Picture of Hifisti