Nintendo Switchin sydäntä lämmittänyt salaisuus hävitettiin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Nintendo Switchin sydäntä lämmittänyt salaisuus hävitettiin

28.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Nintendo vaikuttaisi ainakin jossain muodossa hankkiutuneen eroon Switch-konsoliin piilotetusta mystisestä Golf-pelistä.

NES-konsolilta alunperin tutun Golfin olemassaolo paljastui kunnolla aiemmin syksyllä, kun Switchin saloja tutkivat hakkerit huomasivat, että mystistä retropeliä pystyi pelaamaan konsolilla täyttämällä hyvin tietynlaiset kriteerit. Kriteerien spesifisyys ja Golfin historia saivatkin pohtimaan, että salaisuus on ollut eräänlainen konsoliin kätketty kunnianosoitus Nintendon edesmenneelle johtajalle Satoru Iwatalle.

Nyt Switch-hakkeri SciresM on antanut kuitenkin ymmärtää, että Switchin 4.0.0-päivitys on käytännössä poistanut Golf-pelin Switchista. SciresM:n Switchbrew.org-sivustolle tekemän huomion mukaan päivitys on poistanut niin mahdollisuuden käynnistää pelin kuin myös ylikirjoittanut sen koodin puhtaalla roskadatalla.

Teko on luonnollisesti herättänyt arveluja sen suhteen, miksi Nintendo poistaisi pelin konsolin uumenista. Yhtiö ei ole vielä tähänkään mennessä koskaan suoranaisesti vahvistanut pelin olemassaoloa ja näin sen mahdollinen Iwata-tribuuttikin on ollut vain arvailua. Nähtäväksi jääkin, onko Nintendolla kenties vielä jotain suunnitelmia sen varalle vai päättikö yhtiö ihan vain luopua siitä sen löydyttyä.

Lähde: ScriresM (Twitter), Switchbrew.org

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.