Nintendo Switch päivittyi versioon 5.0 – nämä asiat ovat uudistuneet / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Nintendo Switch päivittyi versioon 5.0 – nämä asiat ovat uudistuneet

13.03.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
Nintendo Switch päivittyi versioon 5.0 – nämä asiat ovat muuttuneet

Nintendo on julkaissut Switch-konsolin uusimman käyttöjärjestelmäversion 5.0 kaikkien saataville. Se tuo mukaanaan muutamia hiuksenhienoja uudistuksia ja parannuksia.

Huomattavin uudistus lienee mahdollisuus lisätä vaivattomammin Facebook- ja Twitter-ystäviä Switchin kaverilistalle, kunhan sosiaalisen median tilit ovat kytketty konsolin käyttäjäprofiiliin. Käyttäjäprofiilia voi myös muokata 24 uuden profiilikuvan avulla.

Digitaalisia Switch-pelejä pc:n tai mobiililaitteiden kautta ostaville oleellinen uudistus on latausten nopeampi käynnistyminen, jopa unitilassa. Lisäksi pelaajat saavat nyt ilmoituksen, kun ennakkotilatut pelit ovat pelattavissa.

Päivityksen myötä Switchin kännyköille ladattavaan lapsilukko-applikaatioon voi tehdä poikkeuksia haluamiensa pelien kohdalla. Lapsilukkorajoituksia voi laajentaa nyt myös konsolilla tallennettuihin pelivideoihin, minkä lisäksi lapsilukon PIN-koodi syötetään nyt oletusarvoisesti ohjainsauvalla ja näppäimillä kosketusnäytölle ilmaantuvien numeronäppäinten sijaan.

Käyttäjämukavuutta lisääviin uudistuksiin lukeutuu mahdollisuus suodattaa uutiskanavalla pelkästään lukemattomia tai tiettyjen kanavien uutisia.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän untokuoriainen kuva
untokuoriainen

Samalla saa toki jotain uutta melko pieniä uudistuksia toki.

Mutta menettää kotikutoisten ohjelmien ja emulaattorien sekä kustomoidun ohjelmiston käytön pidemmäksi aikaa. Lähde gbatemp

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Henk.koht. minua kiinnostaa ainoastaan, että vihdoinkin Nintendo on lisännyt Kirby-avatarin. :D

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Jesh! Zeldan pelitunnit pitäs tulla takas tällä päivityksellä!