Nintendo: Switch on nyt Yhdysvaltojen nopeimmin myynyt kotikonsoli / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Nintendo: Switch on nyt Yhdysvaltojen nopeimmin myynyt kotikonsoli

4.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7
Nintendo: Switch on nyt Yhdysvaltojen nopeimmin myynyt kotikonsoli

Switchista on tullut Yhdysvalloissa nopeimmin kaupaksi käynyt kotikonsoli, Nintendo hehkuttaa tuoreella lehdistötiedotteellaan. Yhtiön mukaan laitetta on myyty maassa sen ensimmäisen kymmenen kuukauden aikana yli 4,8 miljoonaa kappaletta, mikä asettaa sen edelle Wiin alkuperäistä myyntitahtia.

Nintendo kaupitteli Wiitä aikoinaan samassa ajassa hieman reilut neljä miljoonaa kappaletta.

Varsinkin Nintendon omat suurpelit ovat myös pärjänneet alustalla. Nintendon mukaan 60 prosenttia amerikkalaisista Switch-omistajista omistaa myös Super Mario Odysseyn ja 55 prosenttia The Legend of Zelda: Breath of Wildin. Mario Kart 8 Deluxe löytyy sekin yli puolelta laitteen omistajalta ja Splatoon 2 noin 20 prosentilta.

Tämän vuoden osalta Nintendo lupaa laitteelle muun muassa sellaisia pelejä, kuten uuden Yoshi-nimikkeen, Kirby: Star Alliesin ja kaksi ensimmäistä Bayonetta-sarjan osaa. Luvassa pitäisi olla myös "hauskoja yllätyksiä" sekä jatkuvaa tukea peliyhtiöiltä, kuten EA:lta Activisionilta, Ubisoftilta, Capcomilta, Segalta, Take-Twolta ja Bethesdalta. Indiepelien tulvan pitäisi senkin jatkua.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kova tahti kyllä ja toivon jatkuvan myös hyvänä. Kuten toivon muiden valmistajien osalta, niin saadaan kaikille pelattavaa.

Itsellä ei ole vasta kuin Odyssey ja Kingdom Battle mutta Zeldan lisäksi en edes keksi laitteelle ostettavaa. Sinänsä ei edes haittaa, sillä laite on jo itsessään siisti ja jo pelkästään sillä pelaaminen on jotenkin mukavaa, riippumatta siis pelistä.

Tuo pelien vähäisyys johtuu kohdallani toki isolti siitä, että ostan kaiken aina ensisijaisesti tehokkaammille alustoille, joten Switchille jää lähinnä Nintendon pelit sekä jokuset muiden valmistajien yksinoikeudet.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

CONGRATULATIONS!!!

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Indiepelien tulva tosiaankin jatkuu. Itse odotan erityisesti Wargroovea (täysin Advance Warsin kaltainen sotastrategia mutta erilaisessa maailmassa) ja Celesteä (Super Meat Boyn kaltainen haastava tasohyppely).

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Eikö se ollutkaan kannettava konsoli?!

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister
Lainaus snaketus

Eikö se ollutkaan kannettava konsoli?!

Se on snaketus molempia. Tosi innovatiivinen ja hauska pelikone. Myös osa viime vuoden parhaista peleistä tuli sille ja jokainen tosipelaaja kenet tunnen on pitänyt laitteesta. Suosittelen lämpimästi, eilenkin meni ilta riemunkiljahusten ja oluen voimin kaveriporukalla switchiä pelatessa.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH
Lainaus snaketus

Eikö se ollutkaan kannettava konsoli?!

Kansa voi sanoa mitä vaan, mutta Nintendo itse on aina sanonut että NS on ennen kaikkea kotikonsoli.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus snaketus

Eikö se ollutkaan kannettava konsoli?!

Oletko livenäkin yhtä valloittava tyyppi, jonka on pakko nipottaa ja huomautella "faktoja" nörttimäiseen tapaan?

Jossain on hyvä keskustelu menossa niin käärmetys tulee paikalle sormi pystyssä faktoja kertomaan ja huomauttelemaan "asiavirheistä" puheessa: "Niin mutta oikeastaan..."

Ei ole kovin vaikea käsite kun konsolin nimi on Switch, tarkoittaen vaihtamista käsikonsoli- ja kotikonsoli-tilan välillä. Ovela veto senkin kautta että voi olla aina sekä paras koti- että käsikonsoli.

Sitä paitsi etkö sinä aina ole jauhanut kuinka PS3 oli paras bluray soitin?
-"EIKÖ SE OLLUTKAAN PELIKONSOLI?!"