Nintendo paljasti yllätysroolipeli Ever Oasiksen / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Nintendo paljasti yllätysroolipeli Ever Oasiksen

15.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Uusi värikylläinen toimintaroolipeli on tekemässä tuloaan 3DS:lle Nintendon julkaisemana. E3-messujen yhteydessä Kioton pelijätti on tuonut julki Ever Oasiksen, jota kehittää The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D:n ja Tri Force Heroesin muun muassa luonut japanilaisstudio Grezzo.

Keskeinen osa Ever Oasista on luolastoseikkailuvetoinen tutkiskelu ja toiminta, jota tuetaan kuitenkin myös mahdollisuudella rakennella omaa keidaskyläänsä. Peliä on ollut mukana luomassa Koichi Ishii, joka tunnetaan yhtenä Super Nintendon Secret of Manan avainkehittäjistä.

Minkäänlaista kunnollista julkaisuajankohtaa pelille ei ole vielä vahvistettu.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Samu kuva
Samu

Olin innoissani kun katsoin Nintendon livestreamia ja kuulin Nintendon näyttävän uuden IP:n, viimeksihän me saimme Splatoonin.

Olin eritäin, ERITTÄIN pettynyt kun se oli vain tämä erittäin tylsältä näyttävä mikäliepeli. Mikä pahinta streamissa puhuttiin siitä koko tunti kaikesta turhasta kuteniten pelissä on heikkoja ja nopeita sekä vahvoja ja hitaita liikkeitä tai että tiettyjä asioita voi tehdä vaim jos sinulla sattuu olemaan oikea hahmo mukana aivan nin kuin tämä peli olisi ensimmäinen jossa olisi näitä perus mekaniikkoja

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Miksei nämä pelit voi tulla Nintendon varsinaiselle konsolille, Wii U:lle?! Myisi konsolikin varmaan vähän paremmin jos nämä pelit tulisi sille eikä vammaiselle 3DS:lle.

Turha nyt urputtaa jostain NX:stä vielä tässä kohtaa, koska sitä ei ole vielä tässä kohtaa olemassa. Jos Nintendo kohtelisi varsinaista konsoliaan samalla tavalla kuin käsikonsoliaan, niin se menestyisi. Ärsyttää aina tämä, kun Nintendon suunnasta kuuluu jotain vähänkin mielenkiintoista, niin tottakai se on 3DS! Enkä nyt valita sen takia etten laitetta omistaisi, päinvastoin omistan 3DS:n, mutta sillä pelaaminen on karmein kokemus ikinä. Esim. jos Link Between World olisi Wii U:lla olisin ajat sitten pelannut pelin läpi, mutta 3DS:llä ei pysty pelaamaan varttia kauempaa ilman käsien kuolemista ja sitten on vielä se 240p pieni näyttö, kun voisin pelata 55 tuumaiselta televisiolta. What's wrong with you Nintendo?!

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

En jaksa tihrustaa 3DSää enää, jos ei WiiU, niin ei ostoa.