Retroa uuteen kuosiin: Nintendo julkisti NES Remixin ja Dr. Luigin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Retroa uuteen kuosiin: Nintendo julkisti NES Remixin ja Dr. Luigin

18.12.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Osana keskiviikkona lähetettyä Nintendo Direct -lähetystään Nintendo sai julkistettua parikin uudehkoa omaa pelinimikettä. Suuremman Hyrule Warriors -projektin ohella esiin nousivat niin NES Remix kuin myös Dr. Luigi.

Peleistä Dr. Luigi lienee se itseselitteisin. Wii U:n eShopiin 15. tammikuuta saapuva tuotos on uusi tunnetun Dr. Mario -sarjan osa, jota tällä kertaa tähdittää Luigi. Pelaamaan päästään neljässä eri pelimuodossa, joista uusimmassa pelaajat yrittävät tuhota pöpöjä L-kirjaimen muotoisilla pillerisumilla, mikä tuo omaa uutta haastettaan pelailuun.

NES Remix on astetta vaihtelevampi tuote. Kymmenisen euroa kustantava teos on parhaillaan saatavilla Wii U:n eShopista ja se sisältää joukon haasteita, jotka on muovattu kasaan klassisista Nintendo Entertainment Systemin -peleistä, kun Super Mario Brosista ja The Legend of Zeldasta. Oheinen traileri näyttää hyvin, mistä on kyse.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Kyllä on taas Year of Luigia kerrakseen: Dr. Luigi ja L:n muotoiset pillerit. Melkoinen loppuhuipennus tälle massiivisen eeppiselle megatapahtumalle, jolla lähinnä osoitettiin, että tuo vihreäpukuinen Mari... eiku siis tämä kaikkien rakastama suosikkihahmo on ja tulee aina olemaan vain se player 2, vaikka täyttäisikin pyöreitä vuosia. Pojot kuitenkin Nintendolle siitä, että saivat minut tuntemaan näin aitoa sääliä täysin fiktiivistä pelihahmoa kohtaan. Muistiinpanovälineet esiin TellTale ja Naughty Dog! Oppikaa mestareilta.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Muistan muutaman flash pelin nähneeni joka on käyttänyt tuota ideaa NES pelien sekoituksesta toisiinsa, Super Mario Crossover on yksi mikä tulee heti mieleen.
Kaipa ihan hyvä että itsekin käyttävät ideaa koska kuitenkin pelit itse omistavatkin :)

E: Tuli ostettua ja jotenkin kontrollit tuntuvat olevan jotenkin erilaiset ja huonommat alkuperäisiin peleihin verrattuna vai onkohan nostalgia kullannut.