Ni no Kuni II kaunistaakin ensi vuoden roolipelitarjontaa vasta maaliskuussa / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Ni no Kuni II kaunistaakin ensi vuoden roolipelitarjontaa vasta maaliskuussa

13.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
17

Ni no Kuni II ei ehdikään myyntiin vielä tammikuussa, Ennalta jo kertaalleen lykätty roolipeli on joutunut kohtaamaan vielä yhden viivästyksen ja ilmestyy näin ollen PlayStation 4:lle sekä pc:lle nyt 23. maaliskuuta.

Lykkäyksen perustelu on tapahtunut vanhaan tuttuun malliin. Level-5 kertoo haluavansa ottaa vielä hieman lisäaikaa varmistaakseen, että peli täyttää sekä kehittäjän että julkaisija Bandai Namcon laatustandardit.

Hieman uutta kuultavaa pelistä on sentään näin lykkäyksen alla myös saatu. Viimeisimmällä trailerillaan Bandai Namco on esitellyt nimittäin pelin japaninkielistä ääninäyttelyä, jolla pelin voi pelata myös länsimaissa halutessaan läpi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Harmillista, mutta pieni odotus ei kyllä tule pilaamaan sitä nautintoa kun vihdoin pääsee tätä pelailemaan!

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

No ei kiirettä. Pelattavaa riittää. King edition tilattuna.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Nainen äänen takana on kyllä nätti tapaus :) taidan hakea Japanista itselleni vaimon.

Vaatikohan tämä ykkösen pelaamista läpi vai onko tässä eri tarinat? Haltia muorin vatsassa oleva meduusa katkaisi minun etenemisen sekä peli-intoni kun ykköstä pelailin noin vuosi sitten :D

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Oi joi, japanilaista eli absoluuttisesti parempaa ääninäyttelyä tarjolla! Aika erikoista tuokin että päähahmo sekä näyttää tytöltä että sitä ääninäyttelee nainen.

Itselle peli on niitä tapauksia että kehujen takia kiinnostaa tsekata mutta en toisaalta tiedä iskeekö genre yhtään. Ulkoasu on myös hieno ja sekin aina tulee mieleen tähän törmätessä.

Ykkösen parissa voisi testit ottaa kuitenkin ennen jatko-osaa.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Ei absoluuttisesti parempaa, mutta todella monen mielestä subjektiivisesti! Upeaa nähdä seiyuut työssään. En ostaisi koko peliä, jos eng*****a joutuisi kuuntelemaan - niin suuri merkitys kielellä on tunnelmaan.

Japanissa on yleistä, että poikahahmoja ääninäyttelee nainen. Kyllähän kyseinen ääni niille sopiikin, eikö vain? Japanissa kun tämä lännen "macho-kulttuuri" on melko vieras. Mutta että päähahmo näyttää tytöltä? Jos hiuksia vähän lyhentäisi, mitä erityisen tyttömäistä jäisi jäljelle?

Ykköstä en suosittele testiksi, koska se voi antaa väärän kuvan. Minulla se jäi karusti kesken, mutta tämän taas aion selvästi ostaa, koska esimerkiksi taistelusysteemi vaikuttaa olevan täysin uudistettu. Nyt vain tulee alkuvuoteen hieman harvempaa, mutta eiköhän jostain hyviä yllätyspelejäkin ilmesty.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

On näille tyttöpojille ihan yleisessä käytössä oleva termikin

Linkki

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Visuaalisesti vaikuttava ja pelattavuus kiehtoo myös. Pitää toivoa, että juoni olisi hieman ensimmäistä osaa monimutkaisempi ja turha kädestä pitäminen jätetään pois. Sittenhän tässä voisi olla vuoden roolipelitapaus.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

DTD: Kyseessähän ei ole "trap", koska hahmo ei edes yritä olla tyttö. Pitkät hiukset tuntuvat olevan monille kovin ihmeellinen asia.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn
Lainaus Hayarigami

DTD: Kyseessähän ei ole "trap", koska hahmo ei edes yritä olla tyttö.

Näyttää tytöltä mutta onkin miespuolinen = Trap

Ei sillä yrittämisellä ole mitään väliä.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus DuskTillDawn

Näyttää tytöltä mutta onkin miespuolinen = Trap

Ei sillä yrittämisellä ole mitään väliä.

Avatarista päätellen näyttäisi olevan asiantuntija asialle.