New Nintendo 3DS poistuu myynnistä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

New Nintendo 3DS poistuu myynnistä

17.07.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6

Nintendon konsolivalikoima pienenee lähiaikoina.

Yhtiö kertoi viime viikolla verkkosivuillaan päättäneensä New Nintendo 3DS -konsolimallin tuotannon Japanissa. Nyt Nintendo of Europe on vahvistanut käsikonsolimallin saatavuuden päättyvän myös Euroopassa. Pohjois-Amerikassa New Nintendo 3DS:ää ei käytännössä myyty erikoiskampajoiden ulkopuolella, joten pienemmän käsikonsolimallin taival on nyt päättynyt maailmanlaajuisesti.

3DS -konsoliperheen tarjonta koostuu tästedes vastikään julkaistusta New Nintendo 2DS XL:stä sekä vuonna 2015 markkinoille saapuneesta New Nintendo 3DS XL:stä.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

eip ihme kun ainut peli joka tuee sitäi on xenoblade chronicles nyt järklikäteen nintendo ja portatkaa se silleen et peli pyörii normi 3ds mallilla toi new nintendo 3ds mallin nimikin on otettu new super mario bros sarjan peleistä sama asia kuin kutswuisi link between worldsia new link to the pastiksi

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Heti alkoi tämän ostaminen kiinnostamaan! Kuitenkin vähän ihmettelen, kun tälle tehtiin vain se yksi new-peli Xenoblade.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes
Lainaus käyttäjältä Teräskäsine

Heti alkoi tämän ostaminen kiinnostamaan! Kuitenkin vähän ihmettelen, kun tälle tehtiin vain se yksi new-peli Xenoblade.

Jäihän se XL-malli kuitenkin, sekä tuo uusi New 2DS XL tulossa. Pieni versio poistettiin, koska sitä myytiin suhteessa todella vähän XL-malliin verrattuna. Ja usein joku konsolimalli saa väistyä, kun uusi tulee. Näin Nintendo tekee usein.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Vähän ihmettelin ylipäätään miksi julkaisivat vielä New-generaatiossakin tämän pienemmän version laitteesta. Jos laitteen pääpointteja oli parempi 3D-ominaisuus, jonka käyttöä Nintendo itsekään ei suosittele lapsille, niin eiköhän pienemmille kätösille olisi ollut riittämiin 2DS:ssä ja vanhassa pikku-3DS:ssä. Jos fyysistä estettä isomman mallin käytölle ei ole, niin en tajua miksi kukaan tätä ostaisi.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

It has begun!

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes
Lainaus käyttäjältä snaketus

It has begun!

Ai mikä on alkanut? Sekö, että 3DS väistyy kokonaan Switchin tieltä? Toki pikkuhiljaa, mutta kyllä 3DS porskuttaa kevyesti vielä ensi vuoden, ja laitetta menee kaupaksi vielä jokunen miljoona. Päätynee lopulta lähelle niitä lukuja, joita PS3 ja Xbox 360 saavutti, eli 80M+ myytyä konsolia. Nyt ollaan n. 65 miljoonassa.