Neverwinter Nights palaa loppukuusta ehostettuna klassikkona / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Neverwinter Nights palaa loppukuusta ehostettuna klassikkona

11.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

BioWaren roolipeliklassikko Neverwinter Nights on hyvinkin pian pelattavissa remasteroidussa kuosissa. Aiemmin jo myös Baldur's Gateja, Planescape: Tormentin ja Icewind Dalen ehostanut Beamdog-pelitalo on vahvistanut, että Neverwinter Nights: Enhanced Edition julkaistaan pc:lle 27. maaliskuuta.

Enhanced Edition sisältää valmiiksi kaiken Neverwinter Nights: Diamond Editioniin aikoinaan kuuluneen sisällön laajennuksineen kaikkineen ja päivittää niitä niin visuaalisesti kuin teknisesti. Tuki vanhoille tallennuksille, käyttäjämoduuleille sekä modeille on myös pyritty pitämään tallessa, minkä lisäksi uutta sisältöä luvattu mukaan uusien moduulien muodossa.

Hintaa Enhanced Editionille kertyy 20 euroa. 

Aiemmin tällä viikolla Beamdog sai julkaistua myös itsenäisen mobiiliversion Siege of Dragonspearista. Kyseessähän on alunperin vasta pari vuotta sitten kehitetty laajennus Baldur's Gate II: Enhanced Editioniin.

Lähde: Beamdog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

NWN kun on jo 3D peli niin siinä olisi jo potentiaalia ehostaa peliä enemmän kuin vanhoja 2D pelejä. En nyt silti pidättele hirveästi hengitystäni sen suhteen, mutta katsotaan mitä sieltä tulee. NWN2:sta toivoisin samanlaista settiä. Ehkä senkin vuoro vielä tulee.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Tätä tuli junnuna expattua kouluporukalla.
Toivottavasti tulis hyvä ehostus.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Deeekin heart!!

Se ihan perus NWN Aribetheineen oli ihan hirveetä sontaa.

ps. "Reprimand Deekin"

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Ihan jees että ne näitä tekee. Torment enhanced edition paukahti vasta läpi. Ois huikeeta jos ne sais fallout 1 ja 2 kans tähän enhanced formaattiin, niin ei tarvis aina modien, pätsien ja yhteensopivuusmoodien kans puljata.