Neljävuotias Total War: Rome II saa yllätyslaajennuksen / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Neljävuotias Total War: Rome II saa yllätyslaajennuksen

8.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Creative Assemblyn nelivuotias strategiapeli Total War: Rome II on laajenemassa yllättäen taas 30. marraskuuta. Uusi laajennus on Empire Divided ja se tarjoaa kokonaan uuden 200-luvun kriisiin ja näin ollen myös Rooman tuhoon keskittyvän kampanjan.

Kampanjaan kuuluu osaksi kokonainen joukko uusia tapahtumia ja ominaisuuksia, kuten ruton, kulttien ja ryöstelyn kaltaiset asiat. Tuloaan tekevät samalla uusia monimutkaisia voittopäämääriä tukevat sankariryhmittymät ja uusiksi suunniteltu teknologian käyttö. Pelaamaan kampanjassa pääsee kaikkeaan kymmenellä eri osapuolella, jotka jakautuvat viiteen eri kulttuuriryhmään.

Creative Assemblyn mukaan Total War: Rome II:n laajentaminen tuntuu vielä näin vuonna 2017 järkevältä, sillä pelillä piisaa edelleen tuhansia aktiivisia pelaajia kuukausittain. Samalla kehittäjät ovat saaneet näin oivan mahdollisuuden parannella asioita pelissä, jotka he kokivat vielä hiomisen arvoiseksi.

Uuden laajennuksen lisäksi Creative Assembly valmistelee parhaillaan myös uuden Power & Politics -päivityksen tuomista peliin. Sen luvataan uusivan ja samalla monipuolistavan pelin poliittisia järjestelmiä. Päivitys saadaan jo tänään testattavaksi avoimen betan muodossa.

Lähde: Total War (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.