Nämä pelit saapuvat tämän viikon aikana – Digimonien roolipelipaluu ja Street Fighterin vastaisku / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Nämä pelit saapuvat tämän viikon aikana – Digimonien roolipelipaluu ja Street Fighterin vastaisku

15.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13

Tammikuun kolmas viikko on täällä ja sen myötä vuoden 2018 pelijulkaisujen tahti alkaa hiljalleen kiihtyä. Mukana tahtia on nostamassa Street Fighter V:n uusi Arcade Edition -versio, joka tuo sekä uusia tasopainotuksia että pelattavaa pelin jo aiemmin omistaneille pelaajille että myös uuden myyntiversion kaikille heille, jotka eivät ole peliin vielä tutustuneet. Rogue Legacy -kehittäjä Cellardoor Games julkaisee vuorostaan uutuuspelinsä Full Metal Furiesin ja Digimon-fanit saavat tuoretta roolipelattavaa Cyber Sleuth - Hacker's Memory -tuotoksella.

Pääpiirteittäin viikon pelijulkaisutarjonta näyttää seuraavalta. Päivämäärät voivat vielä viikon aikana vaihtua.

Maanantai 15.1.
Gunhouse (Switch)
Deru: The Art of Cooperation (Win, Mac, Linux)
Mortal Manor (Win)

Tiistai 16.1.
Street Fighter V: Arcade Edition (PS4, Win)
InnerSpace (PS4, XOne, Switch, Win)
Kerbal Space Program: Enhanced Ediyion (PS4, XOne)
AO Tennis (PS4, XOne[?], Win[?])
Defunct (PS4)
Beholder (PS4)
Kingdom: New Lands (PS4)
Energy Balance (Switch)
Nightmare Boy (Switch)
A Walk Among the Wall (Win)
Early Access; Forged Battalion (Win)

Keskiviikko 17.1.
Full Metal Furies (XOne, Win)
2064: Read Only Memories (XOne)
Albert & Otto (PS4)
I Love My Brother (Win)

Torstai 18.1.
World to the West (Switch)
Darkest Dungeon (Switch)
Ambition of the Slimes (Switch)
Nantucket (Win)

Perjantai 19.1.
Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker's Memory (PS4, Vita)
Mutant League Football (PS4, XOne)
The Vanishing of Ethan Carter (XOne)
The Aquatic Adventure of the Last Human (XOne)
Beholder (XOne)
Nuclien (Switch)
Midnight Quest (Win)
The Endless Journey (Win)
Vesta (PS4, XOne, Switch, Win)
Defunct (XOne)

[?]=julkaisuajankohta epävarma

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker's Memory kiinnostaisi kovasti hankkia, mutta ehkä sitten 3-4 kuukauden päästä saa hankittua.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Äkkiseltään en muista yhtä yhdentekevää viikkoa pelijulkaisujen osalta. Minun pelimakuni perusteella toki siis. Asia ei myöskään haittaa millään lailla, sillä - kuten joku on voinut ehkä jo lukea - pelattavaa on ennestäänkin.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Jep, bäklokia vedetään tää viikko. 👍

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Hacker's Memory tulee kyllä poimittua, mut en taija nyt heti julkaisussa viitsiä kun ei juuri nyt tee mieli sitä aloittaa

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

taitaa seuraava kiinnostava julkaisu olla vasta far cry 5. loppuvuodesta tuli monta hyvää peliä. koko tammikuussa ei ole tainnut tulla yhtään kiinnostavaa peliä, yleensä kun pelaan kaiken mitä löytyy. mikä gameplay videon perusteella näyttää vähänkään kiinnostavalta. mutta ei haittaa. on vitusti pelattavaa.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Katoin aluksi että full metal furries ja olin jo soittamassa snaketukselle että kohta pääsee sorvaan tattia.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Kappas vaan, Digimon pääsi täysin unohtumaan mielestä, kaippa meikäläinen sitten käy ostamassa pari PSN-korttia ja latailla tuon Vitalle Torstai-Perjantai yöllä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Street Fighter V Arcade Edition tulee varmaan hommattua pc:lle. Vaikka peruspeli onkin jo PS4:lle. 4K nyt vaan on parempi kun ei 4K. Ja saa ne kaikki sisällöt mitä ei ole tullut ostettua eli kaikki se maksullinen sisältö tähän asti. Kaksi vuotta siinä meni, että sen arcade moden sai, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, kai.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus snaketus

Street Fighter V Arcade Edition tulee varmaan hommattua pc:lle. Vaikka peruspeli onkin jo PS4:lle. 4K nyt vaan on parempi kun ei 4K. Ja saa ne kaikki sisällöt mitä ei ole tullut ostettua eli kaikki se maksullinen sisältö tähän asti. Kaksi vuotta siinä meni, että sen arcade moden sai, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, kai.

Vähän outoa tämä sinun käyttäytymisesi kun joidenkin teosten kohdalla on about ikuinen banni kaikelle mahdolliselle jos ei tule heti täytenä/pc:lle/sensuroimattomana/mitä milloin ja sitten joku tällainen SF-pelien vieläpä tiedossa olevan ärsyttävyys kuitenkin menee. Vieläpä perusversiokin ostettu ennen kokoversiota...

Linjasi ei oikein ole yhtenevä vaikka kovasti olet aina äänessä. Sinusta tulisi hyvä poliitikko kun "lupaukset" unohtuu ja vannomiset vaihtuu.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

What remains of Edith Finch on kuulemma SJW soopaa ja sellasia pitää boikotoida mutta sitte kaukasen galaksin ja tämänkin galaksin räikein, selkein ja myötähäpeää herättävin SJW eepos on sitten hyvä. Ota noista mielipiteistä jotain tolkkua.