Naisjoukkueet mukaan NBA Live 18:aan – mutta onko niistä nostamaan EA-koris ylös ojasta? / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Naisjoukkueet mukaan NBA Live 18:aan – mutta onko niistä nostamaan EA-koris ylös ojasta?

6.08.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

EA Sports on jatkamassa naisurheilijoiden lisäämistä urheilupeleihinsä. FIFA-sarjan lisäksi naispalloilijoita nähdään seuraavaksi NBA Live 18.ssa, johon mukaan on saatu kaikki 12 WNBA-liigan joukkuetta.

Aivan yhdenvertaisia WNBA-joukkueet eivät ole miesten NBA-tiimien kanssa. Naisjoukkueilla pelaamaan pääsee vain yksittäisiä otteluita sekä verkossa että offline-tilassa, eivätkä ne voi pelata miehiä vastaan. EA on kuitenkin luvannut, että WNBA-ottelut on tasapainotettu heijastamaan liigan ominaista tyyliä ja sen pelaajien taitoja. Päivityksillä naispelaajien käyttö voi muuttua vielä myös aiempaa kattavammaksi.

Tarkkaa julkaisupäivää NBA Live 18:lla ei vielä ole annettu. Elokuun 11. päivä siitä on tarkoitus julkaista kuitenkin demo PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

FIFAsta, NHL:stä ja Maddenista poiketen NBA Live ei ole ollut EA:lle vuosittainen urheilupelisarja. Se on kärsinyt pitkään varsinkin yleisistä laatuongelmista, joiden myötä se onkin jäänyt heittämällä 2K Sportsin NBA 2K -pelien varjoon. Viimeisin konsoleille julkaistu sarjan osa on ollut vuoden 2015 NBA Live 16.

Lähde: EA, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.