Murhaajat vastakkain! Hitman 2 saa kilpailullisen moninpelitilan / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Murhaajat vastakkain! Hitman 2 saa kilpailullisen moninpelitilan

12.10.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

IO Interactive ja Warner Bros. ovat paljastaneet uuden pelitilan Hitman 2:een. Kyseessä on Ghost Mode, jonka tarkoituksena on tuoda hieman kilpailullisempaa otetta salamurhailuun.

Ghost-tilassa kaksi pelaajat lähtevät tappamaan kilpaa yhteisiä kohteita, kunnes toinen pelaajista on saanut kasaan viisi pistettä. Kilpamurhaaminen tapahtuu yhtäaikaa samassa kartassa, mutta eri todellisuuksissa, eli toisen pelaajan toikkaroinnit eivät vaikuta toisen pelaajan kohtaamiin tapahtumiin. Pelaajat voivat kuitenkin nähdä toisensa pelimaailmassa näiden käyttämiä asusteita ja varusteita myöten.

Molemmilla pelaajilla on tapettavana kerralla yksi kohde, joka on tapettava aina huomaamatta. Kun toinen pelaajista tappaa kohteen, ilmestyy toiselle aikaraja, jonka sisällä kohde on tapettava, jos tilanteen haluaa tasoittaa. Painetta toimintaan lisää se, että pelaaminen aloitetaan aina hyvin rajatulla varustuksella, jota voi parantaa pelimaailmasta löytyvillä laatikoilla. Niiden sisältö on on yhteinen molemmille pelaajille. Nappaamalla sieltä esimerkiksi siis aseen, ei toinen pelaajaa voi sitä sieltä enää saada.

Oheisella videolla tila on nähtävissä toiminnassa.

Aiemmin peruspelitilojen rinnalle Hitman 2:een on paljastunut myös tarkka-ammuntaan keskittyvä Sniper Assassin -tila. Siinä tappamista pääsee harrastamaan yhteistyönä.

Hitman 2 ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 13. marraskuuta.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Iha hauskalta kuulostava idea, mutta Hitmaniin en varsinaisesti kaivannut mitään tälläistä pvp vastakkainasettelua.

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Edellisen kanssa samoilla linjoilla. Ihan hauska idea, mutta ei vaikuta kovin mullistavalta pelitilalta. Tämä tuskin on syönyt juurikaan varsinaisten kenttien kehityksestä, joten mikäs siinä.

Jos erehtyvät useamman pelaajan moninpelin joskus lisäämään niin Assassin’s Creedista tuttu kissa-hiiri-leikki voisi sopia peliin täydellisesti.