Uutinen: Muistatko vielä Saints Row 2:n? Nappaa se nyt ilmaiseksi

20.04.2017
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

Pelikauppapaikka GOG.com on jakelemassa taas ilmaista peliä asiakkailleen. Nyt viimeisimpänä jakoon on laitettu Saints Row 2:n pc-versio, joka on napattavissa veloituksetta seuraavan kahden vuorokauden ajan.

Pelin voi lisätä GOG-kirjastoonsa kauppapaikan etusivulta löytyvää banneria painamalla. Luonnollisesti pelin lunastus vaatii GOG-tilin omaamista.

Saints Row 2:n ilmaisjakelu on osa GOGin tapaa juhlistaa Saints Row -sarjan saapumista kauppapaikalle. Parhaillaan GOGissa onkin käynnissä myös sarjaan ja sen julkaisija Deep Silveriin liittyvä alennusmyynti. GOG Connect -palvelu on sekin taas palautettu hetkeksi toimintaan sen tarjotessa Steamissa Saints Row -pelejä omistaville mahdollisuuden saada ne veloituksetta nyt myös DRM-vapaassa muodossa suoraan GOGin kautta.

Lähde: GOG

8 kommenttia

20.04.2017 14:42
No kai tämänkin version voi talteen napata vaikka Steam-versio ja PS3-versio hyllystä jo löytyykin.
Picture of snaketus
20.04.2017 16:25
Klassikko. GTA IVn ollessa pettymys ja täyttä paskaa, niin onneksi oli tämä korvikkeena. Oli ja on edelleen enemmän oikea gta kuin gta itse nykyään.
Picture of gurgi
20.04.2017 17:14
Loistava peli. Vuosia sitten olin kaverin luona katsomassa Saints Row 2:ta. Seuraavana päivänä kävin ostamassa pelin itsellenikin. Voisi jopa sanoa, että sarjansa paras. Myöhemmät osat eivät kutkuttaneet samalla tavalla, vaikka niistäkin olen pitänyt. Teknisesti SR2 on nykyään jokseenkin vanhentunut ja rujokin, mutta tehtävät, asenne ja tekemisen mielekkyys ovat edelleen kohdillaan. Ja soundtrack on tietysti loistava.
Picture of Shunichiro
20.04.2017 18:37
Lainaus käyttäjältä gurgi
Klassikko. GTA IVn ollessa pettymys ja täyttä paskaa, niin onneksi oli tämä korvikkeena. Oli ja on edelleen enemmän oikea gta kuin gta itse nykyään.

Olen vahvasti eri mieltä.
Picture of FYS3
20.04.2017 18:58
Jep, sata kertaa parempi kuin gta. Nyt tuli napattua kakkonen sekä connectilla tuli otettua sr 3 ja 4 gogiin. Aluksi tuotti vähän vaikeuksia saada niitä, mutta alkaa varmaan ruuhka helpottamaan, niin sain just ne siirrettyä.

Nyt voikin poistaa saints row 3 ja 4 steamista ja asentaa sit gogista uudelleen, niin ei tarvi spy&bloatware steamia pitää päällä pelatessa.

Näistä kolmonen ja nelonen on parhaita, kun sr2 on vähä liian vakava ja kälynen teknisesti.

Tuli ostettua gogista nyt toi gat out of hell, kun sitä en omistanut ja pitihän sitä vähän tukea hyvää päätöstä pelin kehittäjiltä tuoda ne pelit sinnekkin.
Picture of Joulupukki
20.04.2017 21:09
Lainaus käyttäjältä Joulupukki

Nyt voikin poistaa saints row 3 ja 4 steamista ja asentaa sit gogista uudelleen, niin ei tarvi spy&bloatware steamia pitää päällä pelatessa.


Huutikset spywarelle Laughing out loud
Picture of markusbob
21.04.2017 15:31
saints row 2 on tämän pelisarjan paras osa heittämällä.
Picture of velor85
22.04.2017 00:33
GTA IV oli aikoinaan itselle jeesuspeli, mutta tämä tarjosi taas erilaista menoa mikä maistui hyvin.
Picture of OsKu