Muistatko vielä Saints Row 2:n? Nappaa se nyt ilmaiseksi / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Muistatko vielä Saints Row 2:n? Nappaa se nyt ilmaiseksi

20.04.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Pelikauppapaikka GOG.com on jakelemassa taas ilmaista peliä asiakkailleen. Nyt viimeisimpänä jakoon on laitettu Saints Row 2:n pc-versio, joka on napattavissa veloituksetta seuraavan kahden vuorokauden ajan.

Pelin voi lisätä GOG-kirjastoonsa kauppapaikan etusivulta löytyvää banneria painamalla. Luonnollisesti pelin lunastus vaatii GOG-tilin omaamista.

Saints Row 2:n ilmaisjakelu on osa GOGin tapaa juhlistaa Saints Row -sarjan saapumista kauppapaikalle. Parhaillaan GOGissa onkin käynnissä myös sarjaan ja sen julkaisija Deep Silveriin liittyvä alennusmyynti. GOG Connect -palvelu on sekin taas palautettu hetkeksi toimintaan sen tarjotessa Steamissa Saints Row -pelejä omistaville mahdollisuuden saada ne veloituksetta nyt myös DRM-vapaassa muodossa suoraan GOGin kautta.

Lähde: GOG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

No kai tämänkin version voi talteen napata vaikka Steam-versio ja PS3-versio hyllystä jo löytyykin.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Klassikko. GTA IVn ollessa pettymys ja täyttä paskaa, niin onneksi oli tämä korvikkeena. Oli ja on edelleen enemmän oikea gta kuin gta itse nykyään.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Loistava peli. Vuosia sitten olin kaverin luona katsomassa Saints Row 2:ta. Seuraavana päivänä kävin ostamassa pelin itsellenikin. Voisi jopa sanoa, että sarjansa paras. Myöhemmät osat eivät kutkuttaneet samalla tavalla, vaikka niistäkin olen pitänyt. Teknisesti SR2 on nykyään jokseenkin vanhentunut ja rujokin, mutta tehtävät, asenne ja tekemisen mielekkyys ovat edelleen kohdillaan. Ja soundtrack on tietysti loistava.

Käyttäjän FYS3 kuva
FYS3
Lainaus käyttäjältä gurgi

Klassikko. GTA IVn ollessa pettymys ja täyttä paskaa, niin onneksi oli tämä korvikkeena. Oli ja on edelleen enemmän oikea gta kuin gta itse nykyään.

Olen vahvasti eri mieltä.

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki

Jep, sata kertaa parempi kuin gta. Nyt tuli napattua kakkonen sekä connectilla tuli otettua sr 3 ja 4 gogiin. Aluksi tuotti vähän vaikeuksia saada niitä, mutta alkaa varmaan ruuhka helpottamaan, niin sain just ne siirrettyä.

Nyt voikin poistaa saints row 3 ja 4 steamista ja asentaa sit gogista uudelleen, niin ei tarvi spy&bloatware steamia pitää päällä pelatessa.

Näistä kolmonen ja nelonen on parhaita, kun sr2 on vähä liian vakava ja kälynen teknisesti.

Tuli ostettua gogista nyt toi gat out of hell, kun sitä en omistanut ja pitihän sitä vähän tukea hyvää päätöstä pelin kehittäjiltä tuoda ne pelit sinnekkin.

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob
Lainaus käyttäjältä Joulupukki

Nyt voikin poistaa saints row 3 ja 4 steamista ja asentaa sit gogista uudelleen, niin ei tarvi spy&bloatware steamia pitää päällä pelatessa.

Huutikset spywarelle :D

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

saints row 2 on tämän pelisarjan paras osa heittämällä.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

GTA IV oli aikoinaan itselle jeesuspeli, mutta tämä tarjosi taas erilaista menoa mikä maistui hyvin.