Ladataan

Uutinen: Muinaiset kutsuvat luokseen Call of Cthulhun uudella trailerilla

19.06.2017
Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen

Cyanide julkaisi E3-messujen kunniaksi uuden trailerin studion tulevasta kauhuroolipelistä Call of Cthulhu.

Pelissä ohjataan yksityisetsivä Edward Pierceä, joka kutsutaan tutkimaan Darkwater Islandilla kuollutta perhettä. Toimeksiantonsa lomassa Pierce kohtaa niin kultisteja, salaliittoja kuin muinaisia jumalia, jotka saavat tämän kyseenalaistamaan oman mielenterveytensä.

Peliä kuvaillaan puoliavoimeksi rooli- ja kauhupeliksi. Pelaajan Markus Heino kävi testaamassa peliä ennakkoon, josta voit lukea lisää alla olevasta linkistä.

Call of Cthulhu on kehitteillä pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

3 kommenttia

19.06.2017 13:25
With VR support? YES PLEASE?!!!
Picture of laurihon
19.06.2017 13:35
Sopii odottaa oksentelua VR:n kanssa, jos pelissä on luvassa paljonkin halusinaatioita ja vääristyneitä taustoja Laughing out loud varmaan voisi olla ensimmäinen VR kokemus elämässäni tällä pelillä, jos se sisältyisi peliin Shock tätä peliä odotettu, toivottavasti ei petä odotuksia.
Picture of Bloodborne
19.06.2017 14:10
SOMAn jälkeen standardit kauhussa ovat nousseet melkoisesti, mutta toivoisinkin tältä enemmän klassista seikkailun ja mysteerin henkeä. The Call of Cthulhu kirjaan tämä tuskin hirveästi liittyy. Kirja kun on pikemminkin muutaman erillisen tapahtuman sarja. Se perus etsivämeininki ja suuri tuntematon, siitä on Lovecraft pelit tehty.
Picture of Zhinarkos