Muinaiset kutsuvat luokseen Call of Cthulhun uudella trailerilla / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Muinaiset kutsuvat luokseen Call of Cthulhun uudella trailerilla

19.06.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

Cyanide julkaisi E3-messujen kunniaksi uuden trailerin studion tulevasta kauhuroolipelistä Call of Cthulhu.

Pelissä ohjataan yksityisetsivä Edward Pierceä, joka kutsutaan tutkimaan Darkwater Islandilla kuollutta perhettä. Toimeksiantonsa lomassa Pierce kohtaa niin kultisteja, salaliittoja kuin muinaisia jumalia, jotka saavat tämän kyseenalaistamaan oman mielenterveytensä.

Peliä kuvaillaan puoliavoimeksi rooli- ja kauhupeliksi. Pelaajan Markus Heino kävi testaamassa peliä ennakkoon, josta voit lukea lisää alla olevasta linkistä.

Call of Cthulhu on kehitteillä pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

With VR support? YES PLEASE?!!!

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Sopii odottaa oksentelua VR:n kanssa, jos pelissä on luvassa paljonkin halusinaatioita ja vääristyneitä taustoja :D varmaan voisi olla ensimmäinen VR kokemus elämässäni tällä pelillä, jos se sisältyisi peliin :o tätä peliä odotettu, toivottavasti ei petä odotuksia.

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

SOMAn jälkeen standardit kauhussa ovat nousseet melkoisesti, mutta toivoisinkin tältä enemmän klassista seikkailun ja mysteerin henkeä. The Call of Cthulhu kirjaan tämä tuskin hirveästi liittyy. Kirja kun on pikemminkin muutaman erillisen tapahtuman sarja. Se perus etsivämeininki ja suuri tuntematon, siitä on Lovecraft pelit tehty.