Monster Hunter: World käynnistyi pc:llä vahvasti – nousi välittömästi vuoden suurimmaksi julkaisuksi Steamissa / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Monster Hunter: World käynnistyi pc:llä vahvasti – nousi välittömästi vuoden suurimmaksi julkaisuksi Steamissa

10.08.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Capcomin eilen pc:lle rantautunut Monster Hunter: World on osoittautunut menestykseksi myös tietokoneilla, sillä peli ampaisi julkaisupäivänään välittömästi Steamin suurimmaksi julkaisuksi tänä vuonna.

Eilisen aikana peliä pelasi samanaikaisesti parhaimmillaan 239 779 henkilöä, mikä nosti Monster Hunter: Worldin heittämällä vuoden 2018 suurimmaksi Steam-julkaisuksi. Edellinen valtias tältä vuodelta oli Kingdom Come: Deliverance, joka keräsi julkasupäivänä lähes 96 000 pelaajaa.

Vielä vakuuttavammaksi Monster Hunter: Worldin pelaajamäärän tekee se, että kyseessä on myös Steam-historian seitsemänneksi suurin avauspäivän julkaisu.

Lisäksi se rikkoi samanaikaisten pelaajien ennätyksen japanilaiskehittäjien pelien suhteen lyöden aiemman ennätyksenhaltijan, Dark Souls 3:n ja sen 129 831 pelaajaa.

Monster Hunter: World on saatavilla pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Steam Charts, Games Industry

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Mutta eihän pelit myy pc:llä. Myynnit olisi ollet varmasti vielä kovemmat, jos tämä olisi julkaistu pc:llä jo tammikuussa. Monet jotka osti pelin konsolille olisi varmasti ostanut pelin mielummin pc:lle, minä mukaan lukien. Nyt saa luvan jäädä pc-versio väliin. Yritän luopua tuosta tuhlaavasta tavasta.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Aika paljon pomppii "X pelaa peliä Mosnter Hunter World" tuolla kulmassa koko aika.