Mitä mieltä sinä olet... Far Cry 5:stä? / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Mitä mieltä sinä olet... Far Cry 5:stä?

2.04.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
28
Mitä mieltä sinä olet... Far Cry 5:stä?

"Mitä mieltä sinä olet..." on Pelaajan tasaisin väliajoin ilmestyvä juttutyyppi, jolla haluamme nostaa pääosaan lukijoiden keskustelun ja mielipiteeet ajankohtaisista peleistä.

Ubisoftin suursarja teki viime viikolla paluun Far Cry 5:n muodossa. Viime vuoden E3-messujen kynnyksellä paljastettu avoimen maailman rymistely on paluu perinteisempään Far Cry -kaavaan esihistoriallisen Far Cry Primalin jälkeen.

Pelin sijoittaminen yhdysvaltoihin vaarallisen uskonnollisen lahkon terrorisoimalle alueelle on herättänyt runsaasti keskustelua sikäläisen politiikan nykykuvioiden myötä. Sarja kalastelee myös yhteistyöpelien ystäviä entistä laajemmilla yhteistyömahdollisuuksilla.

Nyt, kun pelin on vihdoin ulkona, pelimedia on ottanut Far Cry 5:n vastaan sekä positiivisin että negatiivisn mielin. Kirjoitushetkellä pelin Metacritic-keskiarvo 81 pistettä sadasta PlayStation 4:llä, 76 pistettä pc:llä ja 84 pistettä Xbox Onella. Tällä viikolla ilmestyvään huhtikuun Pelaaja-lehteen rymistelyn arvostelee Paavo Niskala ja vaihtopelaajana Joonas Pikkarainen.

Nyt, kun kaikki pelin alkutaipaleella hankkineet ovat uppoutuneet suursarjan uutukaiseen, haluamme kuulla teidän mielipiteenne. Onko uusi asetelma onnistunut? Onko maailma tarpeeksi kattava ja monipuolinen? Toimiiko pelin hehkutettu yhteistyö tarpeeksi hyvin?

Kirjoita omat kokemuksesi tai arvostelusi alla olevaan kommentointisarakkeeseen tai vaikkapa Pelaajalehti.comin keskustelualueelle.

Etkö ole Pelaajalehti.comin käyttäjä? Rekisteröidy täällä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

On vielä peli kesken mutta voin sanoa että olen saanut rahoilleni vastinetta.Juoni ei ole mikään maaginen mutta toimiii.suosittelen.

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri

peli itselläkin viellä kesken, mutta tähän mennessä ollut oikein mukavaa ajan viihdettä :D Erittäin nätti ja mielenkiintoinen kartta ja tarinakin on oikeastaan tosi hyvä (tähän mennessä) Jotkut tehtävät vähän randomeita. CO-OP on kyllä parasta viihdettä, mutta arcade on ollut omasta mielestä vähän huono koska ei siellä ole oikeastaan viellä ollut mitään hirveän mielenkiintoista, mutta kaiken kaikkiaan erinomainen peli jota voi vaan suositella

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Alennuskoripeli.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Loistavaa satiiria saanut nauraa oikein ääneen pelin nerokkaalle huumorille, eikä se itse räiskintäkään yms. ole pettänyt 5/5.

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

ei ole tullut vielä pelattua. täytyy lähiaikoina korjata tilanne.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Joku 7h pelannut ja tosi tyytyväinen olen ollut. Hope countyn maisemat huikeat ja pelaaminen nautinnollista. Pari repeämistäkin saanut. Esim. Npc kertoo sulle metsästyksen saloista ja hyvistä puolista ja samaan aikaan jaguaari juoksee metästä ja laittaa tyypin kylmäks. Hyviä oppeja sain... Liekö skriptattua vai ihan randomi tilanne, mutta tilannehuumori kohdillaan :D

Käyttäjän nakkihiiri kuva
nakkihiiri

40 tuntia oli laskurissa kun tarina meni läpi. Onneks on vielä varmaan 60-70% sivutehtävistä pelaamatta ja siihen päälle arcade. Ei voi muuta kun suositella.

Käyttäjän Somnium kuva
Somnium

Todella surkea peli. Lauantaina hankin ja tänään lähti myyntiin. Vihollisia tulee joka mutkan takaa vaikka olisi keskellä synkintä metsää. Helkkarin hauskaa kun tyhjästä ilmestyy puimuri selän taakse. Ajoneuvot ja ruumiit katoilee mystisesti, jos erehtyy katsomaan toiseen suuntaan. Viholliset on myös naurettavan tarkkoja ampumaan kun kuitenkin kyseessä on jotain tavan punaniskoja eikä ammattisotilaita. Nämäkin jotenkin vielä sietäisi, mutta kun kaikki tuntuu vanhan toistolta. Kovat oli odotukset, mutta ei tämä vaan iske.

Käyttäjän BrenkQ kuva
BrenkQ

Aika perinteinen Far Cry. Läpi asti en ole vielä ehtinut vetää, mutta juoni tuntunut toistaiseksi hyvältä. Odotin vielä vähän suurempia muutoksia, mutta on tämä silti ehdottomasti hintansa väärti. Parasta on ehdottomasti CO-OP, nauraa saa koko ajan, joko omalle tai kaverin toheloinnille tai sitten pienimuotoisille bugeille, mitkä aiheuttavat väkisinkin huvittavia tilanteita.

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Todella hyvä ja vielä parempi cooppina.