Miltä Uncharted 4 ja muut pelit näyttävät ennen viimeistelyä? #Blocktober sai pelintekijät jakamaan kuvia kehityksen varrelta / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Miltä Uncharted 4 ja muut pelit näyttävät ennen viimeistelyä? #Blocktober sai pelintekijät jakamaan kuvia kehityksen varrelta

3.10.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Twitterin syvyyksissä on jaeltu viimeisinä päivinä jälleen pelinkehityksen saloja. Naughty Dog -suunnittelija Michael Barclay käynnisti sunnuntaina avainsanan Blocktober ympärille rakennetun keskustelun, joka on rohkaissut kenttäsuunnittelijoita jakamaan kuvia näiden luomista pelialueista ennen niiden visuaalisia viimeistelyjä.

Muutaman päivän sisällä keskusteluun on kertynyt osaksi useita vastauksia tarjoten monipuolisen katsauksen siihen, miltä niin pienempien kuin isojenkin pelien maailmat voivat näyttää vielä niiden muovaamisvaiheessa. Ideasta innostuttiin jopa niinkin paljon, että keskustelulle on luotu sittemmin oma vastauksia yhteen keräävä Twitter-tilinsäkin.

Esimerkkejä Blocktober-vastauksista löytää alta.

Aiemmin vastaavanlaisia laajamittaisia Twitter-paljastuksia tehtiin syyskuussa, kun pelinkehittäjiä pyydettiin nostamaan esiin nerokkaita pelisuunnittelukeskeisiä silmänkääntötemppuja.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.