Mielen kauhuja haastanut Hellblade on nyt miljoonahitti / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Mielen kauhuja haastanut Hellblade on nyt miljoonahitti

23.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Hellblade: Senua's Sacrifice on yltänyt miljoonan kappaleen myynteihin, kehittäjä Ninja Theory on vahvistanut. Lukema kattaa sekä pelin PlayStation 4-, Xbox One- että pc-myynnit.

Hellblade ei ollut tavanomainen projekti Ninja Theorylle, sillä se työsti peliä pienellä tiimillä ja ilman julkaisijaa. Rahat projektiin haalittiin studion omasta kassasta, tuista sekä lainaa ottamalla. Mittakaavaltaan tuotos olikin moniin Ninja Theoryn aiempiin tuotoksiin nähden pienempi, vaikka yllä pyrittiinkin noin muuten pitämään vastaavaa jälkeä, mitä brittikehittäjältä on opittu tähänkin asti odottamaan.

Omilleen Ninja Theory ilmoitti päässeen Hellbladen kanssa jo aiemmin marraskuussa, kun pelin myynnit ylsivät odotettua nopeammin puoleen miljoonaan. Peli julkaistiin alunperin PS4:lle ja pc:lle elokuussa, kun taas Xbox-julkaisu seurasi perässä huhtikuussa.

Kenties jatkossa Ninja Theorylta voidaan odottaa taas jotain aina vain mahtipontisempaa. Microsoft ilmoitti nimittäin viime viikolla hankkineensa studion omistukseensa.

Lähde: Ninja Theory (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tästä voi olla vilpittömästi iloinen. Se on aina hieno asia, kun saa ja pystyy tekemään jotain täysin omilla ehdoillaan ja menestyykin sillä.

Erinomainen ja ajatuksia herättävä peli.