Microsoft kaavailee urajärjestelmää Xbox-pelaajille / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Microsoft kaavailee urajärjestelmää Xbox-pelaajille

11.01.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
7
Microsoft kaavailee urajärjestelmää Xbox-pelaajille

Xbox-pelaajat pääsevät tulevaisuudesssa ansaitsemaan palkintoja pelaamisesta, mikäli Microsoftin suunnitelmia koskevat tiedot pitävät paikkaansa.

Windows Central -sivuston tietojen mukaan Microsoft suunnittelee uutta urajärjestelmää, jossa pelaajat keräisivät kokemuspisteitä tehtäviä suorittamalla. Uuden kokemustason saavuttamisen myötä pelaajille tarjottaisiin kosmeettisia varusteita Xbox-avatariensa ylle. Ominaisuuden tiimoilta paljastuneiden koodinpätkien perusteella pelaajat ansaitsisivat kokemuspisteitä ja varustelaatikoita pelejä pelaamalla ja saavutuksia suorittamalla.

Xbox-alustasta vastaava johtaja Mke Ybarra vihjaili jo viime vuoden lopulla Microsoftin kaavailevan uudistuksia konsolin saavutusjärjestelmään. Toistaiseksi yhtiö ei kuitenkaan ole paljastanut tarkempia tietoja suunnitelmistaan pelaajien varalle.

Lähde: Windows Central

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Nyt voi jokainen luoda uraa edes jossain.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Ja annas kun arvaan... Koska kaikilla pelaajilla ei ole aikaa panostaa pelaamiseen ja sitä kautta tämän kosmetiikan hankkiminen voi olla hidasta ja hankalaa, niin hyvää hyvyyttään Microsoft tarjoaa näitä loottilaatikoita eri varustelutasoilla myös huokeissa 4,99 - 99,99 euron hintaluokissa.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus Haerski

Ja annas kun arvaan... Koska kaikilla pelaajilla ei ole aikaa panostaa pelaamiseen ja sitä kautta tämän kosmetiikan hankkiminen voi olla [i]hidasta ja hankalaa[/i], niin hyvää hyvyyttään Microsoft tarjoaa näitä loottilaatikoita eri varustelutasoilla myös huokeissa 4,99 - 99,99 euron hintaluokissa.

Toden näköisesti juuri näin tulee käymään.. tässä eräs samaan aiheeseen liittyvä linkki: https://muropaketti.com/pelit/huhu-microsoft-lisaa-achievement-jarjestelmaan-kokemuspisteet-ja-avatar-hahmojen-loottiboksit/

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Aivan järkyttävän huono ajatus ja todellakin luotu vain "enemmän rahaa kuin aikaa pelaajien" lypsämistä varten.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Yrityksistä huolimatta en kyllä löydä sanakaan uutisesta että pitäisi tai voisi oikealla rahalla jotain ostaa

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus frozen

Yrityksistä huolimatta en kyllä löydä sanakaan uutisesta että pitäisi tai voisi oikealla rahalla jotain ostaa

Harjoitan tässä vain viime aikaisten tapahtumien valossa pientä pessimismiä. Ei nyt äkkiseltään tule mieleen loottiboksi-systeemiä, johon mikromaksut tai jotain muuta kautta tapahtuva tuloutus ei liittyisi olennaisena osana.

Linkin takaisessa lähdeuutisessa mikromaksuilla jo spekuloidaan, vaikka siellä todetaankin, että tällä hetkellä niistä ei ole viitteitä.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Kuvauksen perusteella tuli Steam mieleen. Steamissa voi ansaita esineitä tiettyjä pelejä pelaamalla (esim. Team Fortress 2), Steam tarjoaa keräilykortteja joita voit kerätä ja kun saat koko setin voit luoda merkin joka antaa sinulle hymiön, taustakuvan ja 100 kokemuspistettä joka nostaa Steam-tasoasi.