Metal Gear ja zombit kohtaavat hämmentävästi – Metal Gear Survivelle julkaisupäivä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Metal Gear ja zombit kohtaavat hämmentävästi – Metal Gear Survivelle julkaisupäivä

25.10.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
6
Metal Gear ja zombit kohtaavat hämmentävästi – Metal Gear Survivelle julkaisupäivä

Metal Gear ja zombeja muistuttavat olennot kohtaavat alkuvuodesta. Ristiriitaisesti vastaanotettua Metal Gear Survivea on esitelty pitkin vuotta eri tapahtumissa, kuten Saksan Gamescom-messuilla. Nyt Konami on vahvistanut pelin julkaisupäivän, joka on Euroopassa 22. helmikuuta 2018 ja Yhdysvalloissa kaksi päivää aikaisemmin.

Pelin ennakkotilaajille lupaillaan bonus-sisältöpakettia, joka pitää sisällään muutamia pelin sisäisiä tarvikkeita. Näihin lukeutuu neljä kullattua asetta, kaksi Kabuki-kasvomaalausta, kaksi eleliikkettä, neljä metallista huivia, Orange-pahvilaatikko sekä Mother Base -nimilaatta.

Metal Gear Survive on yhteistyövetoinen spinoff-peli, jossa Metal Gear Solid V:n sotilaat imaistaan madonreiän kautta eriskummallisten olentojen kansoittamaan maailmaan. Peli hyödyntää vahvasti viidennen osan pelimekaniikkoja ja rakennetta, joskin kokonaisuutta on viilattu nimensä mukaisesti enemmän selviytymispelien suuntaan. Tarvikkeiden kerääminen, aseiden ja varusteiden rakentaminen sekä tukikohdan kehittäminen ovat vahvasti osa pelikokemusta.

Metal Gear Survive on hiiviskelysarjan ensimmäinen peli Metal Gear -luoja Hideo Kojiman lähdettyä Konamilta. Tapahtuneen seurauksena peli sai aluksi varsin negatiivisen vastaanoton, mutta messutestien suunnalta on kantautunut positiivisempaakin palautetta. Kojima itse työstää uuden studionsa kanssa PlayStation 4:lle mystistä Death Stranding -peliä, jonka julkaisusta vastaa Sony.

Metal Gear Surive julkaistaan Pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 22. helmikuuta 2018.

Lähde: Konami

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Miksi Yhdysvalloissa kaksi päivää aikaisemmin? BS:ää tuollainen näin vuonna 2017. Ei sillä, että tämä peli kiinnoataisi pierunkaan vertaa, mutta noin niinkun yleensä.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Zombit vaa jaksaa myydä vuodesta toiseen. Vaihtaisivat jo levyä.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus

Bloodborne Ke, 10/25/2017 - 22:05

Zombit vaa jaksaa myydä vuodesta toiseen. Vaihtaisivat jo levyä.

Zombeista vaa jaksavat samat pellet itkeä vuodesta toiseen. Vaihtaisivat jo levyä.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Teikällä on kova tapa haukkua ihmisiä. Itse "itken" ekaa kertaa kun ihan pysähdyin miettimään et hetkinen kylläpä zombeja väännetään jokaiseen mahdolliseen purkkiin. En tiedä kärsiikö porukka mielikuvituksen puutteesta, mut zombithan näitä ostaa :D ei siinä, itsekkin viihdyn aina välillä hyvissä zombimäiskeissä niin peleissä kuin tv:n tasolla.

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Eniten tässä paskakasassa hämmentää se, että tämä peli on rakennettu phantom painin surkeaan miljööseen. Vuoria, teräsaitoja, savesta ja parista laudasta kyhättyjä purkkaviritelmiä ja täysin kuollut maailma(kirjaimellisesti). Zombeissa ei sinänsä ole vikaa, mutta olisivat nyt saatana edes vaihtanu nimen.

Käyttäjän Truther kuva
Truther

Eipä kannata tota ostaa, ku ei oo metal geria enää koko peli nähnykkä. MGS IS dead brah !