Mehukas huhu liikkeellä! Metal Gear Solid HD -kokoelmaa vihjaillaan PlayStation 4:lle (päivitetty) / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Mehukas huhu liikkeellä! Metal Gear Solid HD -kokoelmaa vihjaillaan PlayStation 4:lle (päivitetty)

12.02.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
12

Päivitetty 11:30: Armature on paljastanut kyseessä olleen vahinko, eivätkä he ole kehittämässä Metal Gear Solid HD -kokoelmaa PlayStation 4:lle.

Lähde: DualShockers

Alkuperäinen uutinen: Oletko kaipaillut Metal Gear Solid HD -kokoelmaa PlayStation 4:lle? Toiveesi saattaa olla lähempänä toteutumista kuin uskotkaan.

Huhu on lähtenyt leviämään PS Vita -version taustalla olleen Armaturen kotisivuilta, jossa studio listaa HD-kokoelman olevan Vitan lisäksi myös PlayStation 4:lle.

Kyseessä voi olla kuitenkin virhe, eikä Konami ole julkistanut virallisesti Metal Gear Solid HD -kokoelman olemassaoloa PS4:lle.

Konamilta on tulossa pelisarjan jatkajaksi seuraavaksi Metal Gear Survive, joka muuttaa tutun hiiviskelytoiminnan resurssipitoiseksi selviytymispeliksi, jossa taistellaan zombeja vastaan.

Edellisellä sukupolvella aiemmin nähty kokoelma sisältää Metal Gear Solid 2: Sons of Libertyn, Metal Gear Solid 3: Snake Eaterin sekä Metal Gear Solid: Peace Walkerin. Metal Gear Solid 3:n uumenista löytyvät myös alkuperäiset kaksiulotteiset Metal Gear- ja Metal Gear 2: Solid Snake -pelit.

Metal Gear Survive sen sijaan julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 22. helmikuuta.

Lähde: Armature

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Itsellä on tämä pleikkari 3 vaikka en enää PS3 enää käytäkkään.Mielummin uusi Metal Gear Solid Toi Survive on turha Jollei siinä nimenä olisi Metal gear solid voisin pelin ostaa.Surullista että tämä pelisarja on kuollut.Eli tarkoitan sitä että enää ei tule juonta jatkavaa MGS.Jos Hideo kojiman uusi peli on samankaltainen kun MGS niin menee kyllä ostoon.

Käyttäjän flipperi kuva
flipperi

Itsekin tama pleikari2 hieman vaikea netisa kirjota mutta hyva on.remastered paska koska omistanjo ja voin.Pelata mielummin vanhalla koneella.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus flipperi

Itsekin tama pleikari2 hieman vaikea netisa kirjota mutta hyva on.remastered paska koska omistanjo ja voin.Pelata mielummin vanhalla koneella.

Lmao! Suunnittelin kans kirjoittavani jotain tähän tyyliin, mutta pystyin vastustamaan kiusausta.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Kunpa tulisikin, mutta samalla saisi myös nelonenkin tulla.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

paras olisi missä olisi kaikki metal gear pelit vanhoista uusiin, Ja samalla siihen joku figuuri kylkiäiseksi.Kukaan suomessa ei ole fanittanut MGS niin paljon kun mä.Mikä on helposti mun Top 3 pelisarjoista.Kingdom hearts 1 .2 devil may cry 3.Metal Gear Solid.Lopuksi se että MGS5 ei ollut huono kyllä mä ainakin pelistä nauttisin.En tiedä miksi se oli monelle pettymys.!!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jos vain porttaavat PS3:lle tehdyt versiot, jotka ei edes ole ihan tarkkoja antamaan alkuperäistä audiovisuaalista kokemusta, niin tämä kokoelma on täysin turha.

Toivoisinkin, että pyrkisivät pitämään alkuperäisten visuaalit paremmin kuin PS3:lla tai sitten ottaisivat työn alle tehdä ihan kunnon remaket samaan tyliin kuin uusi Shadow of the Colossus remake. Pelkkä porttaus PS3:lta resoluutioboostin kera ei riitä ainakaan minua luopumaan euroista. Kuitenkin jo ainakin kaksi tapaa pelata näitä. Alkuperäiset PS2:lla, se PS3 remaster sekä PS2-versioiden emulointi. Ekan MGS-pelin remakesta alkaisi sitten mehut virtaamaan ihan erilailla.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Oispa aika nannaa jos switchillekkin laittasivat. Ja jos ja kun gc pelit joskus tulevat laitteelle, voisi twin snakes olla yksi gc peleistä. Ei huvittais rapiat sataa egee maksaa gc pelistä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus velor85

MGS5 ei ollut huono kyllä mä ainakin pelistä nauttisin.En tiedä miksi se oli monelle pettymys.!!

alun sairaala oli vielä ehtaa metal gear solidia mutta kun sieltä pääsi ulos niin pelistä hävisi kaikki mikä teki siitä metal gear solid pelin

Käyttäjän velor85 kuva
velor85
Lainaus frozen

[quote="velor85"]MGS5 ei ollut huono kyllä mä ainakin pelistä nauttisin.En tiedä miksi se oli monelle pettymys.!![/quote]
alun sairaala oli vielä ehtaa metal gear solidia mutta kun sieltä pääsi ulos niin pelistä hävisi kaikki mikä teki siitä metal gear solid pelin

Mode-edit: Mahdollisia spoilereita.
Eniten mua häiritsi se että oikea Big Boss pissasin alleen, Siellä sairaalassa missä clooni ei kussut.Elikkä onko tämä pilkkaa Big Bossia kohtaan.

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Toivottavasti. Olisi hauska päästä pelaamaan niitä nykylaitteilla. HD Collection oli myös vain 720p. Nyt se voisi olla jopa 4K:na.