Marsin jumalat ja lisää loottia – Destiny 2:n seuraava laajennus vuoti julkisuuteen (päivitetty) / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Marsin jumalat ja lisää loottia – Destiny 2:n seuraava laajennus vuoti julkisuuteen (päivitetty)

29.12.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

Bungien räiskintäpeli Destiny 2:n seuraava laajennus näyttäisi kantavan nimeä Gods of Mars ja ilmestyvän maaliskuussa 2018.

Yhdysvaltain ja Japanin PlayStation Storet julkaisivat vahingossa laajennuksen jo sittemmin poistetut tuotesivut palveluissaan, mutta nopeasormisimmat käyttäjät ennättivät napata kuvakaappaukset laajennuksen sisällöstä talteen.

Tuotesivun mukaan Gods of Mars sijoittuu nimensä mukaisesti Marsiin, jossa pelaajat pääsevät tutkimaan uutta paikkaa nimeltä Frigid Vale. Juoni usuttaa vartijat kuolleeksi luullun Ana Brayn rinnalle taistelemaan Charlemagnea vastaa, vapauttamaan Rasputin tämän hyppysistään ja paljastamaan Clovis Brayn salaisuudet.

Sisällöllisesti laajennuksen lupaillaan sisältävän uusia aseita, haarniskoja, tarinatehtäviä, moninpelikarttoja sekä vihollisia ja pomovastuksia.

Laajennuksen konsoliversiot vaativat lisäksi 68 gigan edestä vapaata tilaa asennukseen.

Bungie ei ole virallisesti julkistanut laajennusta vielä tarkemmin.

Destiny 2:n ensimmäinen laajennus, Curse of Osiris, julkaistiin aiemmin joulukuussa.

Destiny 2 on saatavilla pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Päivitys kello 14:35: Mainittakoon tosiaan, että tieto PlayStation Store -vuotoihin pohjautuu hajanaisiin Reddit-sivuston mainintoihin, jotka eivät ole olleet täysin aukottomia. Esimerkiksi Japanin Storesta "napatun" tuotesivukuvan on kerrottu näyttäneen kulkeneen kuin suoraan Google Translaten läpi ja sisältäneen esimerkiksi kyseenalaisia viittauksia Amerikan PlayStationin käyttöehtoihin, vaikka kuvan piti nimenomaan olla peräisin Japanin kauppapaikalta. Gods of Marsin olemassaolo on siis kaikkea muuta kuin varmaa.

Lähde: Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Taitaa olla fake news: Linkki

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus Mavors

Taitaa olla fake news:

Jeps, lisäsin loppuun huomautuksen näistä epäilyistä.

-Panu

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Tämän olisi sitten parempi olla kunnon dlc eikä vain tuommoinen 30minuutin pieraisu raidi. Ensimmäine leviathan raidi oli todella hyvä mutta tuo on loukkaus että kehtaavat pyytää siitä eater of worlds 20euroa maksaisin maksimissaan ehkä 10 euroa tuosta. Seuraavan lisärin on melkein pakko olla yhtä pitkä kun tuo leviathan tai muuten tuo 40euron season pass on täysi scammi ja jos joku tulee sanomaan että olihan siinä tarinakin niin en sanoisi että se tuo tuohon mitään hintaa koska tarina oli kirjaimellisesti että juokse eteenpäin samalla kun ammut ja kuuntelet kun sun ghost ja ikora vuorotellen valittavat osirikselle ja hänen ghostille.
Spoileri muuten tässäkohtaa:

Pelaat korista ja ammut tarinan loppu bossia samalla kun osiriksen cloonit cheerliedaa sulle.