Manipulointia, historiallisia hahmoja ja salaseura – The Council paljastui konsoleille ja pc:lle / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Manipulointia, historiallisia hahmoja ja salaseura – The Council paljastui konsoleille ja pc:lle

28.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Uusi episodipohjainen seikkailupeli The Council on käynnistymässä ensi vuoden helmikuussa. Peliä kehittää kaksi vuotta sitten Ranskaan noussut Big Bad Wolf -studio yhdessä Of Orcs and Menin ja Styx -pelejä tehneen Cyanide Studiosin ja Focus Home Interactiven kanssa.

Genreen sopien The Council on hyvin tarinavetoinen ja vahvasti päätöksien tekemiseen sekä niistä ilmenevien seuraamusten kanssa painimiseen keskittyvä peli. Oman jälkensä lajityyppiin se pyrkii jättämään omalla keskustelujärjestelmällään, jossa erlaisten kehitettävien kykyjen ja resurssien avulla pelissä kohdattuja hahmojen kanssa voi vuorovaikuttaa erilaisin keinoin aina manipulointia myöten.

Erilaisia kehitettävissä olevia kykyjä on 15 ja niitä ovat esimerkiksi diplomatia, okkultismi ja etsivä. Niillä pitäisi olla myös vaikutusta keskustelujen ulkopuolella.

Tapahtumiltaan The Council sijoittuu vuoteen 1793, jossa mystinen lordi Mortimer on kutsunut joukon tärkeitä ihmisiä yksityiselle saarelle. Pelaaja itse ohjaa ainakin ensimmäisessä episodissa salaseuraan kuuluvaa Louis de Richetia, kun taas kohdattaviin henkilöihin lukeutuu esimerkiksi Napoleonin ja George Washingtonin kaltaisia persoonia.

The Councilista on kaavailtu viiden episodin mittaista. Kehitteillä se on Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle.

Lähde: Big Bad Wolf

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.