Uutinen: Mafia III:n viimeinen laajennus saapuu loppukuusta – ensimakua tarjolla uudella trailerilla

12.07.2017
Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen

Hangar 13 on paljastanut julkaisupäivän Mafia III:n viimeiseksi jäävälle tarinalaajennukselle Sign of the Times, joka saapuu pelattavaksi jo parin viikon päästä.

Sign of the Timesissa Lincoln Clay astuu kasvotusten vaarallista ja huumeilla jäseniään kontrolloivaa Ensanglante-kulttia vastaan. Uutta uhkaa vastaan pelaajat saavatkin käyttöönsä uusia aseita ja taktiikoita, kuten mahdollisuuden hidastaa aikaa.

Tulevasta laajennuksesta julkaistiin samalla myös uusi traileri, joka esittelee hieman loppukuusta saapuvan paketin sisältöä.

Mafia III: Sign of the Times julkaistaan 25. heinäkuuta.

7 kommenttia

12.07.2017 15:44
Onko tämä peli nyt siis ihan susihuono vai uskaltaisiko tuon jopa ostaa?
Picture of zappah
12.07.2017 16:26
Ihan hyvin menee ainakin mulle tämä peli. Välillä vähän pitkästyttää mutta sitten taas jaksaa kiinnostaa.
Picture of antti_1986
13.07.2017 11:31
Lainaus käyttäjältä zappah
Onko tämä peli nyt siis ihan susihuono vai uskaltaisiko tuon jopa ostaa?

Riippuu mitä odottaa. Tarina on ok, ikävä kyllä sen näkeminen vaatii älyttömän paljon "busyworkin" tekemistä. En jaksanut loppuun asti.
Picture of snaketus
13.07.2017 12:27
Ei ole huono peli ollenkaan.
Picture of hell_patrol
13.07.2017 12:38
Kyseinen peli ei kyllä ollut/ole Mafia nimen arvoinen....
Picture of Smiling Nik
13.07.2017 15:03
Lainaus käyttäjältä zappah
Onko tämä peli nyt siis ihan susihuono vai uskaltaisiko tuon jopa ostaa?

Kyllä peli ainakin allekirjoittaneen kokemuksen perusteella teknisesti toimii jo hyvin, mutta toki tuo toistava grindaaminen on edelleen sellainen suunnittelullinen ongelmakohta, johon ei ihan pienillä päivityksillä pureuduta.

Peli siis koostuu jaksoista, jotka noudattavat pitkälti samaa kaavaa, mutta itselleni pelin monipuolinen kartta ja kuitenkin kohtalaisesti rytmitetyt tarinaosuudet pitivät mielenkiinnon yllä. Grindauksen ohessa vain joku podcasti tai video pyörimään ja nauttimaan pelin yllättävän pätevästä peruspelattavuudesta, joka antaa aika hyvin vapautta valita lähestymistapansa.

Peli pitää siis ajatella osittain sellaisena aivot narikkaan -mättönä, joka palkitsee silloin tällöin erinomaisilla tarinapätkillä.
Picture of Haerski
13.07.2017 23:31
Tarina on hyvä,sopivina annoksina grindausosiot ei tunnu liian puuduttavilta..itse pelasin about max 2h pätkiä. Itseä ärsyttää kalliit dlc:t joita on tullut peliin...olenkin jättänyt ne ostamatta katsottuani muutaman arvostelun niistä,hinta/laatu suhde ei oikein kohtaa. Itse varmaan ostan kausipassin alennuksella viimeistään ens kesänä.
Picture of wisec