Maatilaansa pääsee hoitamaan pian myös matkassa – Stardew Valley saapuu loppukuusta PS Vitalle / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Maatilaansa pääsee hoitamaan pian myös matkassa – Stardew Valley saapuu loppukuusta PS Vitalle

15.05.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
6

Eric Baronen kehittämä suosittu maatilasimulaattori ja roolipeli Stardew Valley iskee kuokkansa loppukuusta PlayStation Vitalle.

Vita-versio tukee cross-buy-ominaisuutta, joten pelin jo entuudestaan PlayStation 4:lle ostaneet voivat ladata pelin ilmaiseksi myös PS Vitalle.

Valitettavasti Vita-versio ei sisällä kuitenkaan hiljattain julkaistua moninpelipäivitystä, joka on saapumassa PlayStation 4 -versioon myöhemmin tänä vuonna.

Stardew Valley julkaistaan PS Vitalle 22. toukokuuta.

Lähde: Eric Barone

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Hienoa, peli löytyy jo PS4:lta! Sinänsä kiva jos moninpeli joskus saataisiin mukaan Vitallekin, mutta ensin nyt ps4:lle edes.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

PlayStation.Blog.EU-blogin kommentoijat kerrankin tyytyväisiä. Aina kitisemässä siitä, kuinka Sony on heidän mielestään lakkauttanut kaiken tuen Vitalle, vaikka pelien kääntäminen Vitalle on pelikehittäjien itsensä vastuulla.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Switchillä hoituu..

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Aivan, hoituu jo Switchillä, joten "Maatilaansa pääsee hoitamaan pian myös matkassa" on aika vanhentunut otsikko.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Ihan kiva, mutta iPad versio olisi kivempi, kun se sattuu olemaan matkassa mukana enemmän nykyisin. Ostan tän sit lapsille, niin voivat pelata muutakin kun NFS:a.

Käyttäjän pontte91 kuva
pontte91

Switchillä löytyy ja on kerrassaan loistava kannettava peli. Mikäli joltain löytyy tuo vita ja etsii matkoille ajantappo peliä, niin avot.