Maailman tunnetuin erämaaralli Dakar-ralli sovitetaan avoimen maailman ajopeliksi / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Maailman tunnetuin erämaaralli Dakar-ralli sovitetaan avoimen maailman ajopeliksi

13.01.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Deep Silver on julkistanut uuden Dakar 18 -rallipelin, joka tuo virtuaalimaailmaan samannimisen maailmankuulun rallikisan.

Bigmoon Entertainmentin kehittämä tuotos on avoimen maailman rallipeli, jonka tekijät lupaavat olevan realistinen simulaatio tapahtumasta. Peliin mallinnetun alueen luvataan olevan myös yksi suurimmista rallipeleihin koskaan mallinnetuista pelialueista.

Ralliautojen lisäksi pelaajat saavat käyttöönsä myös mönkijöitä, autoja, rekkoja ja muita maastoajoon suunniteltuja kulkuvälineitä. Kukin ajoneuvo lukeutuu yhteen viidestä eri ajokategoriasta.

Tapahtuman järjestäjä Amaury Sport Organization on lisäksi antanut lisenssioikeudet kaikkiin merkittävimpiin tiimeihin, ajoneuvoihin ja kuskeihin, joten Dakar-ralli saapuu pelattavaksi mahdollsimman autenttisena.

Dakar 18 julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle myöhemmin tänä vuonna.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Oh my, toivottavasti tästä tulee hyvä.

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Voi ei... Tekijöiden aiemmat pelit ovat kaikki jossakin huonon ja meh välissä. Ja kun tietää, että edes Codemasters ei onnistunut avoimen maailman maastoräiminnästä kauhean hyvin, niin eipä kannata odottaa tästä mitään erikoista. Siistiä tietenkin, jos tämä onkin viihdyttävä.