Luvassa lisää NieRiä kirjan muodossa / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Luvassa lisää NieRiä kirjan muodossa

9.07.2018 // Kirjoittanut: Miika Auvinen
0

Vuonna 2017 ilmestynyt toimintaroolipeli NieR: Automata teki moniin pelaajiin lähtemättömän vaikutuksen.  Teos sai esimerkiksi Pelaajan arvostelussa 9/10 arvosanan ja Pelaajan valinta -maininnan.

Ne jotka eivät saaneet pelin maailmasta tarpeekseen, saavat virallista lisäsisältöä tekstin muodossa: pelin pohjalta on kirjoitettu myös novellikokoelma.

Novellit ovat tehneet Nier-sarjan pääkirjoittajat Yoko Taro and Jun Eishima. Ne ilmestyvät vuonna 2019 myös länsimaissa, kun VIZ Media kääntää niistä osan englanniksi. VIZ Media kutsuu kokoelmaa twiitissään nimellä NieR: Automata: Short Story Long, ja se sisältää myös kokonaan uusia tarinoita.

Kokoelma tulee sisältämään pelistä tuttujen hahmojen tarinoita, mutta myös kertomuksia jotka tapahtuvat pelin universumissa, mutta sarjan pelien ulkopuolella.

VIZ Media ilmoittaa twiitissään kokoelman sisältävän muun muassa novellit The Flame of Prometheus ja A Much Too Silent Sea. Joistain vanhoista novelleista on jo nyt liikkeellä epävirallisia fanikäännöksiä.

Lähteet: PC Gamer, Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.