Lukijat ovat puhuneet: Nämä valittiin suosituimmiksi pelijulkaisijoiksi / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Lukijat ovat puhuneet: Nämä valittiin suosituimmiksi pelijulkaisijoiksi

12.03.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5
Lukijat ovat puhuneet: Nämä valittiin suosituimmiksi pelijulkaisijoiksi

Pelaajalehti.comin etusivulla olevissa kyselyissä tiedustellaan lukijoidemme mielipidettä milloin mistäkin aiheesta.

Viime viikon kyselyssä tiedustelimme, mikä pelijulkaisijoista on tällä hetkellä lukijoiden suosikki. Kärkikolmikoksi nousi Rockstar Games, Bethesda sekä Ubisoft.

Avoimissa lukijavastauksissa yleiseksi vastaukseksi osoittautui myös CD Projekt RED, joka oli jäänyt vaihtoehdoista pois. Vaihtoehdoista puuttui tarkoituksellisesti konsolivalmistajat Nintendo, Microsoft ja Sony, jotta kysymys ei kääntyisi liiaksi konsolien väliseksi kädenväännöksi.

Vastauksia kertyi yhteensä 1155 kappaletta.

Mikä seuraavista pelijulkaisijoista on tällä hetkellä suosikkisi?

2K Games 3 %
 
Activision Blizzard 9 %
 
Bandai Namco 8 %
 
Bethesda 16 %
 
Capcom 5 %
 
Deep Silver 2 %
 
EA 4 %
 
Koei Tecmo 1 %
 
Konami 1 %
 
Paradox 3 %
 
Rockstar Games 21 %
 
Sega 2 %
 
Square Enix 11 %
 
Telltale Games 2 %
 
Ubisoft 12 %
 
Wargaming.net 0 %
 
Warner Bros. 0 %
 

Poimintoja lukijakommenteista:

- Tällä hetkellä Capcom ja Bethesda tuntuvat helposti soveltavan rehdeimpiä bisnesmalleja tästä julkaisijakirjosta. Varsinkin Capcom on parantanut huomattavasti toimintaansa edellisen generaation loppupäähän verrattuna ja ovatkin astuneet pois mikromaksuista peleissään. (Vaikka DLC:tä vielä löytyykin aika mittavasti.) Bethesdalla olisi muuten melkein täydellinen setti viimeisen kahden vuoden ajalta jos Creation Club oltaisiin vain suosiolla jätetty tekemättä, vastasi OskuLock.

- Rockstar Games ja Bethesda ovatkin sitten tasavahvoilla meiningillään. Kumpikaan ei kauheasti rummuttele asioilla, ennen kuin on oikeasti jotain kerrottavaa. Rockstaritn tuotokset ehkä astetta odotetumpia pelejä, joten käännetään sillä kelkka tälläkertaa Rockstarille, puntaroi psaijai.

- Näistä vaihtoehdoista Ubisoft, sillä Sonyn ja Nintendon jälkeen Ubisoft on julkaissu eniten "top suosikkeihini" kuuluvia videopelejä. Näihin lukeutuvat esim. Prince of Persia: Sands of Time, useat Assassin's Creedit ja Beyond Good and Evil, kertoi mecha_no_maniac.

- Activison Blizzard meni oma ääneni. Mahtavia pelejä tehnyt ja tulevat tekemäänkin. Kunhan saisivat nuo mikromaksut kuriin, ei niitä tarvisi joka peliin tukea, mutta näistä huolimatta mahtavia pelejä, totesi NPPetteri.

- CD Projektille menisi oma ääni samaten. Noista listatuista Capcom lienee positiivisimmassa valossa koreillut RE:n ja Monster Hunter Worldin yhteydessä, tuumi ELTP.

Tämän viikon kysymyksessä tiedustelemme, minne haluaisit huhumyllyssä pyörivän Grand Theft Auto 6:n sijoittuvan. Vastata voit kuluvan viikon ajan Pelaajalehti.comin etusivulla tai vaihtoehtoisesti suoraan täällä.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hihhuli kuva
Hihhuli

CD Projekt REDille olisi oma ääneni mennyt. Painii mielestäni aivan eri sarjassa näiden mikromaksumörköjen ja keskeneräisiä pelejä julkistavien bugipeikkojen kanssa.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti
Lainaus Hihhuli

CD Projekt REDille olisi oma ääneni mennyt. Painii mielestäni aivan eri sarjassa näiden mikromaksumörköjen ja keskeneräisiä pelejä julkistavien bugipeikkojen kanssa.

Sama, vaikken Witcher 3:a ole hirveästi pelannut mutta loistava peli teknisesti, juoneltaan ja dialogiltaan eikä joka välissä tungeta hintalappua naamalle jos haluaa kaiken irti pelistään.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Oman ääni annoin Rockstarille.Vaikka peli valikoimaa saisi olla enemmän..

Käyttäjän PahiSsOnNi kuva
PahiSsOnNi

Itse olisin oman ääneni antanut Devolver Digitalille.

Käyttäjän pontte91 kuva
pontte91

Nintendo olisi ollut mukava lisä tuohon listalle.