Uutinen: Löytyykö sanapelien ystäviä? Yksinkertaisen näppärä TypeShift on saapunut

19.03.2017
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

Uusi sanojen muodostamiseen perustuva pulmapeli TypeShift on saanut julkaisunsa. Peli on napattavissa ilmaiseksi iOS-laittelle App Storesta, minkä lisäksi sitä on mahdollista testailla myös rajoitetussa kuosissa omalla verkkoselaimella TypeShiftin kotisivujen kautta

Tyyliltään TypeShiftin pelaaminen muistuttaa etäisisti hieman yhdistelmälukkojen avaamista. Sanojen muodostaminen tapahtuu liikuttamalla useita erilaisia rataksia, jotka kukin muodostuvat erilaisista kirjainsarjoista. Kukin "lukko" aukeaa myös lopullisesta vasta, kun kaikkia siinä löytyviä kirjaimia on käytetty sanojen muodostamiseen.

TypeShiftin on tehnyt indiekehittäjä Zach Gage, joka on aiemminkin työstänyt varsin pieniä mutta näppäriä mobiilikokemuksia. Hänen aikaisempiin luomuksiin lukeutuvat esimerkiksi Really Bad Chess, SpellTower ja yhteistyössä Vlambeerin kanssa tehty Ridiculous Fishing.

Ohessa videoesittely TypeShiftin toiminnasta.

1 kommentti

20.03.2017 09:13
Vaikuttaa muuten ihan mukavalta teokselta! Pitää melkein laittaa testiin kun tämä on nimenomaan niitä pelejä, jotka sopivat loistavasti kännykälle.
Picture of zappah