Lopun alku koittaa tarina-Minecraftissa vielä ennen joulua / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Lopun alku koittaa tarina-Minecraftissa vielä ennen joulua

11.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Telltale Games on jatkamassa Minecraft. Story Mode -seikkailupelinsä uusien episodien tiheää julkaisua. Vaikka peli debytoi ensimmäisellä episodillaan vasta kaksi kuukautta sitten, on sen neljäs episodi saapumassa jakoon jo 22. joulukuuta.

Uusin jakso saattaa päätökseen yhden pelin tärkeimmistä tarinankaarista ja luo näin ollen pohjaa pelin viidennessä episodissa kohdattavalle varsinaiselle lopulle. Traileria tulevasta episodista ei vielä ole saatu, mutta oheiset kuvat antavat jo hieman vihiä tulevasta.

Viidennen episodin Minecraft: Story Modesta Telltale lupaa saataville ensi vuoden alussa. Ensi vuoden puolella pelin pitäisi alkaa hivuttautua vihdoin myös Wii U:n PlayStation Vitan puolelle.

Lähde: Telltale Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mikäli pelejä voisi vuokrata järkevään hintaan niin nämä Telltalen tuotokset tulisi pelailtua sen kautta. Minulle ovat ainakin sen verran kertakäyttöviihdettä. Tämän taidan ainakin jättää hankkimatta. Pelaan sitten jos tulee jonkun jäsenyyden mukana kuukausipeleissä. Voi hyvinkin tulla kun esim. Walking Deadia on ollut sekä MS:n että Sonyn palveluissa jaossa.