Lisää metsästettävää ja tasapainotuksia – Monster Hunter: World valmistautuu ensimmäiseen isoon päivitykseensä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Lisää metsästettävää ja tasapainotuksia – Monster Hunter: World valmistautuu ensimmäiseen isoon päivitykseensä

14.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Monster Hunter: World on laajenemassa ensimmäistä kertaa isommin ensi viikolla 22. maaliskuuta.

Uuden sisällön osalta päivitys lisää peliin siihen jo tovin aikaa vihjaillun uuden Deviljho-hirviön. Sen kanssa rakennettavaksi saadaan kaksi uutta High Rank -puolen panssarisettiä, lisää aseita sekä uusi setillinen palico-varusteita.

Hienosäätöjä on niitäkin luvassa. Lähes jokainen asetyyppi saa pieniä kohennuksia toimivuuteensa, minkä lisäksi Capcom viilaa pelaajien välistä vuorovaikutusta niin, etteivät he voi enää lyödä toisiaan pois kaiverrusanimaatiosta. Pelin tekstin kokoa päästään myös säätämään ja jatkossa pelaajat voivat valita palaavansa Gathering Hub -alueelle tehtävien jälkeen.

Tarkempia yksityiskohtia muutoksista voi lukea Capcomin yhteisösivun puolella.

Ensimmäinen isompi erikoistapahtuma on sekin tulossa vielä Monster Hunter: Worldiin. Aikavälillä 5.-18. huhtikuuta pelissä juhlitaan Spring Blossom Festin merkeissä, joka sekä koristaa pelialuetta uusiksi että tuo mukanaan pari erikoistehtävää.

Heti Spring Blossom Festin alkamisen yhteydessä pelattavaksi ilmestyy erikoistehtävä, jonka palkinnoilla itselleen pääsee rakentamaan Monster Hunter -fanisuunnittelukilpailun voittaneen Wyvern Ignition -suurmiekan. Huhtikuun 13.-27. päivä hankkimaan pääsee palico-kisulleen myös Mega Man -pukineen.

Aiemmin tällä viikolla Monster Hunter: Worldiin julkistettiin myös vastaavanlainen pukinetapahtuna Devil May Cry -sarjaan liittyen. Minkäänlaista päiväystä sille ei ole vielä annettu.

Olettaa sopii, että Capcom on aikeissa tukea Monster Hunter: Worldia reippaasti vielä tulevaisuudessakin. Jo noin kuukaudessa se on noussut japanilaispelitalon myydyimmäksi yksittäiseksi pelituotteeksi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Kaikki hyviä päivityksiä. Viimein saa carvata rauhassa. Tuo tehtävän jälkeen palaaminen gathering hub on ollut aina vakio ominaisuus ja sen puuttuminen oli todella outoa ja raivostuttavaa.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus Jester

Kaikki hyviä päivityksiä. Viimein saa carvata rauhassa.

Ootko muuten ihan henkilökohtaisesti törmännyt tilanteisiin, joissa häiriköt ovat estäneet carvauksen? Kuulin tuosta aikoinaan ohimennen, mutten ole itse onneksi kokenut tätä.

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Olen siihen aina joskus törmännyt. Se on hinta kun pelaa randomien kanssa. Joissain vanhemissa peleissä, onnistui jopa trollaamaan niin pahasti että sai tönästyä toisen pelaajan eri alueelle. Ja siinä sitten menetti kaikki loput carvaukset. Koska ei ollut aikaa enää palata alueelle. Ja jotkut pelaajat hakkaavan kuolutta monsua tehtävän jälkeen, ne ei varmastikkaan pahaa meinaa, mutta hankala carvata jos joku siinä huitoo long swordin spirit comboa. Mutta suurinosa pelaajista on mukavia kyllä. Tarkoitus ei ole mustamaalata huntteri pelaajia.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus Jester

Mutta suurinosa pelaajista on mukavia kyllä. Tarkoitus ei ole mustamaalata huntteri pelaajia.

Juu, tarkoitus oli lähinnä saada parempi kuva siitä, miten yleisiä nämä tapaukset ovat :)

Käyttäjän Gamer86 kuva
Gamer86

Sais se re2 remake tulla

Käyttäjän oscarlol24 kuva
oscarlol24

Loisto uutisia, toivottavasti pian tulee lisää :)
Ottakoon muut firmat mallia Capcomista