Lisää lyijyä natseihin: Wolfenstein II:n lisäsisältöä päivättiin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Lisää lyijyä natseihin: Wolfenstein II:n lisäsisältöä päivättiin

13.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Bethesda on valottanut tarkemmin Wolfenstein II: The New Colossuksen lisäsisältöaikataulua.

Jo kirjoitushetkellä pelin ennakkotilaajat ja kausikortin omistajat ovat päässeet kokemaan Episode Zero -seikkailun. Siinä esittelyn saivat pelin kolme uutta sankaria, jotka ovat seuraavaksi tähdittämässä omia tarinaseikkailuitaan.

Ensimmäisenä ulos saapuu 14. joulukuuta The Adventures of Gunslinger Joe, jossa entinen futisammattilainen Joseph Stalion räiskii natseja läpi Chicagon ja ilmeisesti avaruudenkin. Tammikuun 30. päivä perässä seuraa The Diaries of Agent Silent Death, jossa päästään salamurhaaja Jessica Valiantin ohjaksiin Kaliforniassa.

Viimeisenä sisältölisänä toimivan The Amazing Deeds of Captain Wilkinsin julkaisuajankohta on toistaiseksi vielä vasta ympäripyöreä "maaliskuu 2018". Sen kuitenkin tiedetään jo keskittyvän Amerikan ameijassa aikoinaan palvelleeseen kapteeni Gerald Wilkinsiin ja tämän Alaskan natsijahtiin.

Kaikki edellä mainitut kolme lisätarinaa kuuluvat osaksi Wolfenstein II:n noin 25 euron hintaista kausikorttia. Myyntiin ne saadaan vielä toki erikseenkin.

Lähde: Bethesda

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jos ovat yhtään samaa kamaa kuin ne kartalta käynnistettävät sivutehtävät niin on kyllä turhanpäiväistä lisäriä tarjolla. Muutenkin pelissä tökkii ne joka paikassa olevat rauniot ja bunkkerit. Vihollisissakin on vaihtelua vähemmän kuin ensimmäisessä pelissä.

Muuten kyllä oikein mainiota räiskyttelyä, jossa ei tosin toimi hiippailu yhtä hyvin kuin esim. Dishonoredissa eikä räiskintä ole yhtä hauskaa kuin vaikkapa Doomissa. Nämä verrokit kuitenkin tekevät nuo asiat sen verran hyvin, että on vähän epäreilut vertailukohteet.

Mikäli peli tosin yhtään kiinnostaa niin kyllä tuo hyvää viihdettä on.

Onko kukaan tuota Episode Zeroa pelannut? Onko se mistään kotoisin ja paljonko niissä menee aikaa? Itse en sitä saanut kun väärästä paikkaa ostin pelini mutta eipä tuo hirveästi ole haitannut.