Lisää Guitar Heroa - Kaksi uutta peliä vahvistettiin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Lisää Guitar Heroa - Kaksi uutta peliä vahvistettiin

5.03.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
26

Activision on paljastanut jälleen uuden Guitar Hero -pelin. Huhuiltu Guitar Hero: Modern Hits on nyt virallisesti vahvistettu. Peliä kehitellään DS:lle ja sen julkaisupäivä on toistaiseksi vielä auki. Peli tulee sisältämään 25 biisiä artisteilta kuiten Weezer, Coldplay, Tenacious D, The Strokes ja Fall Out Boy.

Activision myös vahvisti Guitar Hero: Greatest Hitsin saapuvan PS3:lle, PS2:lle, Xbox 360:lle ja Wiille tänä kesänä. Greatest Hits sisältää tuttuja biisejä Guitar Hero 1:stä 2:sta, 3:sta ja Rocks the 80'sistä. Biisejä Greatest Hits tulee sisältämään yhteensä 48.

Lähteet: Modern Hits ja Greatest Hits

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ain vaa lisää GH:ta

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hirveetä rahastusta! Ei voi sanoa kokonaisiksi peleiksi jos niillä on vain uusi bändi teemana

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyviä bändejä tulossa kyllä.. Indie rokkia vaan lisää. Odotellassa tuhlaan työaikaa tuolal köyhän miehen kitarapelillä:
http://www.pelitykki.com/pelit/5/Musiikkipelit/p1.htm

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

paskaa

Käyttäjän Deva kuva
Deva

Ihmisille toimiva vain myy. NHL:t ja muut urheilupelit eivät tarjoa mitään uutta, kuin vähän enemmän pikseleitä, uudet rosterit ja ehkä jonkun kivan, pienen kikkajipon joka vuosi ja ihmiset silti niitä ostaa.
Guitar Herot tarjoaa uutta musiikkia, vähän enemmän pikseleitä hahmoille ja myös jonkun kivan, pienen kikkajipon (esim. sliderbar) peleissään. Ja ihmiset ostaa.

Käyttäjän Arctic Fox kuva
Arctic Fox

Itse en näe ongelmana sitä, että aktiiviset Guitar Heron pelaajat saavat ostaa lisää soitettavaa aina kun edellinen paketti alkaa maistua puulta. Rahastuksen sijaan pitäisi puhua pelaajien palvelemisesta.

Kuitenkin Rock Bandin ladattava lisäsisältö on toteutukseltaan huomattavasti kätevämpi. (Toki Rock Band-sarja jyrää Guitar Herot muutenkin) Pääasia lienee kuitenkin se, että pelaajat saavat lisää biisejä, joiden tahtiin hakata lelusoittimia.

Käyttäjän Weid kuva
Weid

GH 3 oli ihan huippu ilmestyessään, tämän jälkeen WT:llä oli suuret odotukset, muttei ehkä ollutkaan niin huippu, mutta nyt kun rupeaa jo joka tuutista tulemaan GH:ta niin alkaa jo pikkuhiljaa ehkä ylittymään tämän pelaajan sietokyky.

Käyttäjän thelmii kuva
thelmii

No World Tour on ainakin itselleni suuren luokan pettymys biisilistansa takia, joten Greatest Hits ja Metallica osat tuovat kyllä varteenotettavaa vaihtelua Legends Of Rockin kanssa. Toki aina välillä tulee myös noita kolmea PS2:n kitarasankareita veivailtua. Vaikuttaa entistä kiinnostavammalta tämä kevät kun Rock Band 2 tulee jo tän kuun lopulla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

gh:t on sieltä syvältä

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Rock Bandi vie kyllä voiton tässä hommassa :rolleyes: