Lehti: tuore Killzone sekä täysin uusi nimike Guerrillalta

19.11.2011 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Killzone-sarja ei jää tuleen makaamaan, vaan uuden osan selitetään olevan jo kehitteillä. Viimeisin Edge-lehden numero kertoo sarjasta vastanneen Guerrilla Gamesin olevan uuden osan kimpussa Steven Ter Heiden ohjaamana.

Myös täysin uusi nimike on lehden mukaan Guerrillalla tekeillä. Kyseisen projektin ohjaamisesta vastaa kaksi viimeisintä Killzonea ohjannut Mathijs de Jonge.

Raportti onkin nostanut netissä pohdintavyöryn siitä, olisiko erityisesti tuleva Killzone kenties PlayStation 3:n seuraajalle kehitetty peli. Aiemmin tässä kuussa Edge vihjaili erään suuren Sonyn studion keskittyneen jatkossa täysin tulevaan PlayStation-alustaan.

Myös PlayStation Vitan oma Killzone on paraikaa työn alla. Kehityksestä vastaa Sony Cambridge.

Lähde: CVG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kassu kuva
Kassu

Vaikka pelillisesti Killzone ei olekkaan ehkä laadukkain sarja ja siitä löytyy omat pikku vikansa sekä kampanjasta että moninpelistä, olen pelisarjan fani pelkästään helghastien tarinan ja maailman kiinnostavuuden takia. Esim. vaikka kolmosen laadusta voidaankin olla montaa mieltä, oli peli äärimmäisen viihdyttävä ja persoonallisella maailmalla yksi vuoden piristäjistä FPS-rintamalla ainakin minun mielestäni.

Eli jatko-osat kelpaavat kyllä, tulivat sitten PS3:lle, Vitalle tai vaikka sille PS4:lle.

Käyttäjän Valkoinenleijona kuva
Valkoinenleijona

Itsekin olen iloinen, että sarjaa jatketaan. Itse ainakin olen pitänyt sarjasta. Ainoana huonona asiana sarjasta keksin vain ton 3:sen tarinan. Niin kuin Kessu sanoi, 3:sessa avattiin Helgastien maailmaan,sen tärkeitä henkilöitä ja Helgastien politiikkaa, mutta ihmisten tarina oli perus Jenkki meininkiä, että mennään pelastamaan tovereita ja tuhotaan kaikki sillä ihmishengillä ei ole väliä kunhan vain onnistutaan. Eli Ihmisten tarina oli minulle vähän liian mahtipontinen. Muuten 3:nen oli loistava, mutta tarinassa oli ihmisten puolelta hukattua potenttiaalia paljon. Ainoat asiat, mitä sarjasta pitäisi mielestäni parantaa on Tarina ja keksiä jotain pikku uutta pelattavuuteen.

Käyttäjän Kakkuonhyvaa kuva
Kakkuonhyvaa

3:sen tarinassa oli liikaa putkea. Vaan ei juoksua. Eli hieman laajemmat alueet.

Käyttäjän Make93 kuva
Make93

Laajemmat alueet ja parempi ohjaus kiitos.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Mielestäni Helgastit ovat mielenkiintoisia vihollisia joihin haluaisi tutustua enemmänkin. siltikään KZ:t eivät ole koskaan oikeen iskeneet.

Käyttäjän temetzi1 kuva
temetzi1

killzone on paras.

Käyttäjän mikke95 kuva
mikke95

Kaksi edellistä peliä olivat mielestäni todella hyviä joka osa-alueella. Monet valittivat Killzone 2:n ainaisesta kaupungista, mutta omasta mielestäni se sopi peliin hyvin. Seuraavassa osassa voitaisiin perehtyä Helgasteihin vielä paremmin!

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Voisin olla kiinnostunut seuraavasta Killzonesta, mikäli tarina lakkaa olemasta 3,5 tunnin all-aboard-lame-train sessio ja moninpeli palaa kakkosen suuntaan.

Mitä uuteen nimikkeeseen tulee, niin toivon mukaan kyseessä jokin muu genre kuin fps.

Käyttäjän Truther kuva
Truther

eipä ole ollu mitn erikoisia pelejä... geneeristä sekunda räiskintää.