Kysy Pelaajalta #204: Lähetä kuulijakysymyksesi tämän viikon Pelaajacastiin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Kysy Pelaajalta #204: Lähetä kuulijakysymyksesi tämän viikon Pelaajacastiin

19.02.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
25
Kysy Pelaajalta #204: Lähetä kuulijakysymyksesi tämän viikon Pelaajacastiin

Suomen toiseksi paras podcast, eli Pelaajacast, saapuu jälleen torstaina ääniaalloille. Mitään ihmeitä ei silti kannata odotella, sillä mikrofonin äärelle kokoontuu harmaa ja maaliskuun Pelaaja-lehden tiistaisen painopäivän jäljiltä todennäköisesti väsynyt peruskööri Janne "finngamer" Kaitila, Miika "tangentti" Huttunen, Janne "satusetä" Pyykkönen ja Ville "roikkuu mukana" Arvekari.

Jakso julkaistaan tämän viikon torstaina, eli 22. helmikuuta. Tuttuun tapaan vastaamme aina yhtä hämmentävässä Kysy Pelaajalta -osiossa lukijoiden lähettämiin kysymyksiin, joita voi toimittaa keskiviikkoisiin äänityksiin mennessä toimitukselle peräti neljällä eri tavalla:

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevaan kommentointisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

mitä ajatuksia tulevasta Death Stranding pelistä.ja tuleeko tästä Hideo Kojiman pelistä yhtä suosittu kun Metal Gear Solidista...

Käyttäjän Lykos kuva
Lykos

Eikö Pyykkösen kannattaisi kirjoittaa kirja Pohjola-saagasta/Hintsa Lihavan aikakirjoista? Itse ainakin lukisin.
Mutta jos se ei toteudu, suositelkaapa sitten jotain muuta pelin pohjalta kirjoitettua kirjaa.

Käyttäjän Cerker kuva
Cerker

Nyt kun Battle Royalea pukkaa joka tuutista PUBGin innoittamana, kysyn teiltä arvon cästiläiset, että mikä on seuraava suuri pelivillitys? Battle Royalehan on ideana esiintynyt jo kauan aikaa ja nähtiinhän sitä hiukan peleissäkin, mutta PUBG onnistui räjäyttämään pankin, joten seuraava suuri tekijä voi myös olla jokin mitä on jo hiukan mutta ei ole vielä lyönyt täysillä itseään läpi. Jotain moninpeli pohjaista sen kai on kuitenkin pakko olla, nykypäivänä kun yksinpelikokemukset alkavat olla katoava kansanperinne.

Sekä niinkin helppo kysymys kuin milloin pelin Limited Edition tai "Mikälie" Edition jossa tulee jotain ylimääräistä fyysistä härpäkettä, kuten patsaita tai pelikortteja jne, on hintansa arvoinen?

Käyttäjän SlimAtebo kuva
SlimAtebo

1. "Jos haluat kuvan tulevaisuudesta, voit kuvitella saappaan, joka polkee ikuisesti ihmiskasvoja". Mielipiteitä Orwellin klassikosta 1984?

2. Mietittekö koskaan Nathan Draken mielenterveyttä? Nathan tappaa satoja ihmisiä, joka aarrejahdillaan ja ei paljoa välitä ruumiskasoista. Toki tämä pätee moniin muihinkin pelisarjoihin, mutta Unchartedissa sitä alkaa pohtimaan hyvin tehtyjen henkilöhahmojen vuoksi. Jotenkin on vain koomista ajatella Nathan Drake massamurhaamassa porukkaa legendaarinen Eldorado päämääränään, läpän heittoa unohtamatta.

3. Arkku vai polttohautaus?

Käyttäjän BadassBämbi kuva
BadassBämbi

Mikäli Dan Carlingin Hardcore History -podcast kiinnostaa, androidin PocketCast -appista löytyy ilmaiseksi myös vanhempia jaksoja kuin Spotifyista, mm. koko ensimmäisen maailmansodan kattava Blueprint for Armageddon kokonaisuudessaan. Voin erityisesti myös suositella Julius Ceasarin nousuun keskittyvää Celtic Holocaust -jaksoa.

Ei oikeastaan sen kummempaa kysymystä, muuta kuin kiitoksia loistavasta keskinkertaista läpästä ja Altered Carbon nosti odotuksen Cyberpunk 2077 kohtaan entistäkin korkeammalle!

No kysytään nopeasti, mikä dystopioissa kiehtoo?

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Moikka ja kiitos viimeisestä, oli mukava nähdä Pyykkönenkin unboxailemassa.
Keksittekö vaikeudessaan tai muusta syystä mieleenpainuneita minipelejä? Itselleni sellainen oli Sherlock Holmes: Crimes and punishmentsin kädenvääntökisa, jossa ainoastaan vastustajan ilmettä tulkitsemalla oli tiedettävä milloin "puolustaa" tai "hyökätä", pitäen samalla silmällä energiamittaria.

Käyttäjän Janne67 kuva
Janne67

Mitä podcastejä kuuntelette tai voisitte suositella omanne lisäksi ?

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Jos läksisitte merille etsimään seikkailuja, miksi nimeäisitte paattinne ja minkä uuden nimen ottaisitte itsellenne?

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Pidättekö enemmän karvaisista vai karvattomista miehistä?

Käyttäjän HNaski kuva
HNaski

Hei hyvä Pelaajan väki! Lähdin vuoden vaihteessa puoleksi vuodeksi vaihtoon rapakon toiselle puolelle ja jouduin lopettamaan kestotilaukseni. Onneksi castit kuitenkin pelastavat joka toisen viikon. Katsoin kansalaisvelvollisuudekseni tukea Mesenaatti-kampanjaa puolen vuoden tilauksen hinnalla ja tarkoitus olisi tilata lehti välittömästi uudestaan kun tulen takaisin kotosuomeen.
Kysymys tähän liittyen:
Jos/kun Pelaaja tulee joskus tiensä päähän, jatkaisitteko castin tekemistä harrastepohjalta vaikka kerran kuukaudessa?

Suuri kiitos castista ja erityisesti viime castin Pyykkösen Hintsa-monologista. (Missasin kaksi palautettavien tehtävien deadlinea kun pelasin Crusader Kingsiä kellon ympäri heti castin loputtua).