Kuun kauheudet odottavat Preyn uudessa Mooncrash-laajennuksessa / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Kuun kauheudet odottavat Preyn uudessa Mooncrash-laajennuksessa

11.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Bethesda ja Arkane Studios on julkistaneet uutta sisältöä vuosi sitten julkaisunsa saaneeseen Prey-peliin. Mooncrash-niminen lisäosa ei tosin laajenna varsinaisesti pelin tarinaa, kuten helposti olettaisi, vaan lisää siihen tuoreen toistuvasti uudelleenpelattavaksi suunnitellun pienkampanjan.

Mooncrash-kampanja sijoittuu kuuhun sijoitettuun tukikohtarakennukseen, jonka vaarat ja varusteet ovat jokaisella pelikerralla erilaisia. Aivan pelkällä yhdellä ja samalla hahmolla haastetta ei tarvitse lähteä myöskään kokeilemaan, vaan Mooncrashia varten on avattavissa useita erilaisilla kyvyillä ja eduilla varustettua sankaria.

Tarkoituksena Bethesdan julkaista lisäri vielä tämän päivän aikana.

Ilmaisena lisänä Prey on vastaanottamassa näillä hetkillä lisäksi tuoreen päivityksen. Se jakaa Prey-pääseikkailun kolmeen uudenlaiseen tyyliin, jolla tarinan voi lähteä kokemaan uusilla tavoilla. Tarjolla on sekä perinteinen tarinatila, veteraaniselviytyjiä varten tehty Survival-tila.että myös edelliseltä läpipeluukerralta etuja uuteen seikkailuun nappaava New Game+,-tila.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Äh. Minulle proseduaalinen tai ylipäänsä jollain tapaa satunnaisesti generoituva on enemmän kirosana kuin mitään positiivista. Silti täytyy tämä tsekata tarkemmin, sillä Prey on yksi parhaista pelikokemuksistani. Äkkiseltään vaikuttaa turhan arcade-menolta.

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Tämä on loistavaa. Menee heti tänään käsittelyyn.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Eiköhän tämä tule viikonlopulle hommattua