Kulttiroolipeli Radiant Historia päivättiin vihdoin Eurooppaan / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Kulttiroolipeli Radiant Historia päivättiin vihdoin Eurooppaan

14.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Japanilainen roolipeli Radiant Historia saapuu virallisesti Eurooppaan ensimmäistä kertaa ensi vuonna 16. päivä helmikuuta.

Pelistä julkaistaan täällä sen uusittu 3DS-versio Radiant Historia: Perfect Chronology. Alkuperäiseen versioon nähden se on saanut näin ollen muutamia graafiikka- ja käyttöliittymäehostuksia, uutta ääninäyttelyä, pelillisiä viilauksia sekä lisää tarinasisältöä. 

Pelin on kehittänyt Atlus, mutta sen julkaisee täällä sen nykyinen kumppani Deep Silver. Yhtiön aikeena on myydä peliä sekä fyysisesti että digitaalisesti 40 euron hintaan. Julkaisussa pelaajat voivat pokata pelin ensimmäisten kopioiden mukaan kaupanpäälliseksi myös taidekirjan.

Ensimmäistä kertaa Radiant Historia saatiin maailmaan DS-pelinä vuonna 2010. Kyseinen versio pelistä julkaistiin virallisesti kuitenkin vain Japanissa ja Amerikassa. Onneksi DS oli sentään aluekoodivapaa laite, joten näin ollen se ei ole kaikille eurooppalaisille välttämättä täysin tuntematon ilmestys.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Oi että, en malta odottaa että saan tämän käsiini! Helposti DS:n parhaita pelejä ja samalla parhaita JRPG pelejä ikinä!

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Hmmm, tämä vaikutti ihan jännältä. Voisi miettiä hankintaa kun ei ole kuin pokemoneja 3dsllä :D muutenkin tutustua käsikonsolien tarjontaan, onko kellään heittää hyviä vinkkejä 3dsn peleistä tai vaikka ihan vanhemmistakin jotka kuitenkin toimisi kyseisellä laitteella? :) Advancella tuli poksujen lisäks pelattua Golden Sunia joka oli loistava, onkohan niistä remasteria.