Kuinka syntyi PS4:n seuraava suurpeli Horizon: Zero Dawn? Katso uusi videosarja / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Kuinka syntyi PS4:n seuraava suurpeli Horizon: Zero Dawn? Katso uusi videosarja

5.02.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

PlayStation 4 -peli Horizon: Zero Dawnin julkaisuun on aikaa enää vajaa kuukausi. Pelin vahvistettiinkin hiljattain valmistuneen monistustoimia varten, mikä on tarjonnut Sonylle ja Guerrilla Gamesille nyt hyvän mahdollisuuden muistella viimeisimmän projektinsa eri kehitysvaiheita.

Tuore kolmiosainen videosarja paneutuukin nyt siihen, miten Horizon: Zero Dawn on saanut syntynsä ja kuinka Guerrilla Games on kehittynyt samalla pelinsä rinnalla. Videoista ensimmäinen käy läpi, miten erilainen peli Horizon oli kehittää Killzone-sarjaan nähden. Toinen video vastaavasti pureutuu studion pyrkimyksiin luoda hyvin vahvasti tarinankerrontaan nojaava pelikokemus. Videoista kolmannesta opitaan vuorostaan, kuinka Horizonin päähenkilö Aloy sai oikein syntynsä.

Ensimmäisenä Horizon: Zero Dawn julkaistaan Amerikassa, jonne se rantautuu 28. helmikuuta. Euroopassa peli julkaistaan päivää myöhemmin, eli heti 1. maaliskuuta.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hittolainen! Tämän pelin takia tekisi mieli jo ostaa PS4 Pro... No, ehkä pärjään normilla ja eihän tuosta pelinkään hyvyydestä vielä 100% varmuutta ole.

Tosin tuossa on hiton kovia aineksia olla loistopeli, kuten robottidinot ja erikoinen maailma, jota haluaisi tutkia löytääkseen edes jonkinlaisen selityksen mitä on tapahtunut. Taistelukin vaikuttaa mainiolta. Vapaisiin maailmoihin olen jo vähän kyllästynyt, kun harvoissa ne tehtävät ovat niin timanttia mitä parhaissa "putkissa" tulee vastaan. Toisaalta kuten Witcher 3 osoitti, voi se open world olla hieno alusta hyville tehtäville. Harmittavan usein vapaus vain tarkoittaa suurta määrä Ubi-tehtäviä, joissa kerätään jotain yhdentekevää ja yleensä vielä toistetaan sitä ihan liian monta kertaa.

Veikkaan tämän pelin kuitenkin olevan helposti vähintään 8/10.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Taitaa pitkän harkinnan jälkeen kuitenkin kuppia kaatua tämän pelin ostamisen puoleen.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Taidanpa odotella arvosteluja ennenkuin tituleeraan peliä suureksi tai miksikään muuksi. Onhan tässä jo hyväksi todettuja pelejäkin pelattavana.