Kratos on muuttunut mies – uusi yllättävä God of War paljastui PS4:lle / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Kratos on muuttunut mies – uusi yllättävä God of War paljastui PS4:lle

14.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
17

Uusi God of War -sarjan osa on paljastunut PlayStation 4:lle. Ainakin toistaiseksi ihan vain God of Wariksi kutsuttu peli tuo Kratosin takaisin tällä kertaa ikääntyneenä parran kasvattaneena miehenä, joka ensimmäisen pelikuvan perusteella asustaa nyt jonkinlaisessa Pohjolan metsiköissä yhdessä mahdollisen poikansa kanssa.

Ensimmäisten näytteiden perusteella PlayStation 4:n God of War yrittää viedä sarjaa varsin uuteen suuntaan. Tarumaiset olennot ja niiden piekseminen on selvästi edelleen osa uuttakin peliä, mutta sen tempo tuntuu pudonneen selvästi ja tarinankerronta näyttää saaneen suuremman roolin. Tämä on nähtävissä erityisesti pelin uudessa kamerassa, joka tuntuu pysyttelevän tiiviisti Kratosin selän takana tiukemmissakin tilanteissa.

Uutta God of Waria kehittää pelisarjan luonut Sonyn Santa Monica Studio. Pelille ei ole annettu vielä julkaisupäiväystä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

No NYT! Sony voitti ihan puhtaasti jo pelkällä tällä pelillä. Vaikka olisinkin ottanut mielellään sitä samaa vanhaa tuttua meininkiä, niin kyllähän tämä uudistus lämmittää todella paljon. Nyt vaan sitten odotellaan ja odotellaan..

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Mielestäni positiivisesti yllättävää, erilainen kuin mitä kuvittelin olevan, odotukset nousi astetta korkeammalle. Greatness awaits...? :P

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Hyvä että Kratoksesta tehtiin valkoinen, näinä mustapesun aikoina. Mutta kenen veret ja tuhkat on tällä kertaa päällä, pelkän vaimon?

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Ihan hyvältä näyttää, mutta mikä siinä on nyǩyään niin vaikeaa nimetä nuo pelit järkevästi.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Voin jo kuvitella Anita Sarkeesianin peppukivun siitä, kuinka tämä edustaa "myrkyllistä" maskuliinisuutta ja machokulttuuria. Jo sen perusteella pakko-ostos.

Käyttäjän velor87 kuva
velor87

awesome ei voi muuta sanoa.tätä olen odottanut sitten god of war 3

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Hyvältä näyttää! Pojasta tulee vielä jousimies! :D

Käyttäjän Tupexi kuva
Tupexi

Kratos on vapaa-ajallaan opiskellut viikinkimytologiaa ja todennut, että vain tissiposket pitävät paitaa pakkasella.

3:00 muuten muistuttaa hyvin vahvasti Battlefrontin Endor moninpelikentän eräästä kohdasta. En tiedä miksi. :)

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Kauankohan kestää, kunnes poika laitetaan jäihin ja Kratos voi aloittaa verisen kostoretkensä pohjoisia jumalia vastaan. Näyttää kyllä oikein hyvältä.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Veikkaampa että koska kyseessä ei ole jatko osa, vaan puhtaasti uusi alku sarjalle, niin tämä hemmo on Kratosin isä ukko. Kuten demon lopussa isä sanoo pojalleen, "Nyt olet valmis uuteen alkuun", joten pojasta kasvaa mies joka kostaa isänsä kuoleman.