Kratoksen isällinen raivo ei taivu God of Warin uusilla pelivideoilla / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Kratoksen isällinen raivo ei taivu God of Warin uusilla pelivideoilla

20.03.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
20

Sony on julkaissut tulevasta God of Warista kolme uutta videota, jotka tarjoavat lähes 20-minuutin edestä toiminnallista pelikuvaa sekä näyttävän mainoksen.

Ensimmäisellä videolla ohjaaja Cory Barlog ja pääsuunnittelija Jason McDonald kertovat lyhyesti, kuinka pelin uusittu taistelumekaniikka toimii. Kaksikko paljastaa samalla studion ajatusmaailmaa uusitun taistelun taustalla.

Reilun vartin pituisella toisella videolla nähdään puolestaan God of Warin muita ominaisuuksia kuten haasteita, ongelmanratkontaa sekä Kratoksen pojan ympärille rakennettuja mekaniikkoja.

Kolmas traileri on puolestaan pelin markkinointia varten luotu näyttävä video, joka luo tunnelmaa varsinaisen pelikuvan sijaan.

God of War julkaistaan PlayStation 4:lle 20. huhtikuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onhan se ihan hienon näkönen, mutta ei enää God of War minulle. No, kai ne myy tätä kymmenen kopiota kasuaaleille yhtä menetettyä fania kohtaan.

Käyttäjän CLD2 kuva
CLD2

Kaikki aikaisemmat God of Warit pelanneena kyllä tääki pitää joskus hommata

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Kaikki aikaisemmat God of Warit pelanneena en voisi olla tyytyväisempi kaikkiin muutoksiin. Luulisi, että perinteisen God of Warin fanejakin miellyttää, ettei taistelu ole enää pelkkää napinrämpytystä ja quick time -tapahtumia. Onneksi tässä ei menty myöskään Hellbladen linjalle eli heitetty aseita romukoppaan ja keskitytty pelkkään tunnelmointiin. Tämä on täydellinen osoitus siitä, etteivät hittipeleissäkään tarinapainotteisuus, näyttävät grafiikat ja hyvät pelimekaniikat sulje toisiaan pois.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Minusta tämä on hyvä juttu ,Koska Kratos on nähty vaan vihaisena.Tietenkin kaikki faneja se ei miellytä.Sijoittuko tämä God Of War 3 jälkeen, Vai onko tämä ihan uusi tarina..

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Yhtäkään God of Waria en ole pelannut. Tämä menee ostoon kyllä varmasti ja vähän katselin olikohan kolmosta ps-storesta.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Omasta mielestä tämä on kyllä parempi kun aikasemmin Kratos oli vain häikäilemätön tappaja joka tappoi kaikki tieltä jos itse vain hyötyi siitä jotenkin

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick
Lainaus frozen

Omasta mielestä tämä on kyllä parempi kun aikasemmin Kratos oli vain häikäilemätön tappaja joka tappoi kaikki tieltä jos itse vain hyötyi siitä jotenkin

Sehän se pointti koko pelissä olikin. Kratos oli täysin koston ja raivon sokaisemana eikä pystynyt enää tekemään mitään muuta. Itse diggasin GoW3:n lopusta kun kaikki pätkittiin poikki ja pinoon ja maailma loppui. Tai ainakin kreikkalainen maailma nyt näemmä, koska uutta pukkaa ja tämä ei ole mikään rebootti vaan peli muistaa myös menneet.

Enpä oikein tiedä tästä uudesta. Ei minua muutokset haittaa, mutta jotenkin vain ei ole napannut tämä mukaansa. Ehkä sitten alesta joskus...

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus frozen

Omasta mielestä tämä on kyllä parempi kun aikasemmin Kratos oli vain häikäilemätön tappaja joka tappoi kaikki tieltä jos itse vain hyötyi siitä jotenkin

Ja juuri sen takia se niin suosittu hahmo olikin. Tämä uusi on pelkällä samalla nimellä ratsastava vitsi.

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Kyllähän tuo ihan komealta näyttää. Jotenki vaan tuntuu siltä, että peli ei oikeen tarjoa mitään kovin uutta. Alkaa tämä väistä, lyö, parry, pyöri pois alta mekaaniikka maistumaan jo vähän puulta, kun se on käytössä joka ikisessä tämänkaltaisessa pelissä. Olis piristävää jos tulis vaikka joku huikea fysiikkapohjainen raajojen katkomis mekaniikka tyyliin Metal Gear Revengeance, mutta vielä paremmin toteutettuna. Raajattomat möllit ryömis kohti ja pystyis sitte vaikka potkaseen pään irti niin, että aivot roiskuis seinille. :D Huikeasta ulkoasusta huolimatta tämäkin peli vaikuttaa aika mitäänsanomattomalta.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Tulee tämä varmasti ostettua, mutta oon kyllä snaketuksen kanssa samoilla linjoilla, ettei tämä ole enää mikään God Of War. Kratoksen häikäilemätön raivo, halu tappaa ja täydellinen itsekkyys sekä hack&slashille ominainen buttonsmashi olivat juuri niitä asioita, joita pelisarjassa rakastin. Ei tämäkään peli huonolta näytä, mutta ei myöskään God Of Warilta.