Kotimainen Legend of Grimrock tuli ja valloitti monien sydämet, miltä maistuisi seuraavaksi japanilainen Hyakki Castle? / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Kotimainen Legend of Grimrock tuli ja valloitti monien sydämet, miltä maistuisi seuraavaksi japanilainen Hyakki Castle?

21.10.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Ensi kuu on tuomassa mukanaan uutta japanilaista luolastoseikkailtavaa pc:lle. Marraskuun 15. päivä Steamissa julkaistaan Hyakki Castle, joka vaikuttaisi olevan hieman kuin itämaisilla teemoilla varustettu versio kotimaisesta Legend of Grimrockista.

Pelattavuudeltaan Hyakki Castle nojaa niin pulmanratkontaan kuin kepeään toimintaankin, mikä kaikki tapahtuu melko reaaliaikaisesti pyörivässä mutta samalla myös ruutupohjaisessa maailmassa. Grimrockiin nähden erikoista on kuitenkin mahdollisuus jakaa oma tiiminsä kahteen osaan, mistä voi hyötyä juurikin niin taisteluissa kuin muissa ongelmatilanteissa.

Vahvistus julkaisupäivästä tehtiin uudella trailerilla. Sen sisuksissa esittelyssä saavat varsinkin myös pelin monet hirviöt.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

mielenkiintoista.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tykkään nimenomaan Japanilaisista kauhuelokuvista. Kai niitä pelejäkin voisi alkaa enemmän tsekkaamaan. Pidin kovasti Project Zero: Maiden of Black Waterista Wii U:lla.

Käyttäjän Ernst Vettori kuva
Ernst Vettori

Kahteen osaan jakaminen kuulostaa hieman pelottavalta - tuleeko kenties liian kovaa säätöä. LoG I on pelattu läpi ja hyvä oli. Kakkonen löytyy Steam-kirjastosta - ehkä pitäisi priorisoida...