Kokeile kotimaista Nine Parchments -velhotoimintaa nyt Switchillä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Kokeile kotimaista Nine Parchments -velhotoimintaa nyt Switchillä

27.11.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Helsinkiläisen Frozenbyte-studion tulevasta Nine Parchments -pelistä on julkaistu demoversio Nintendo Switchille.

Yhteistyövelhotoimintaa päästään kokeilemaan demoversiossa neljän pelaajan voimin. Nine Parchmentsin demo sisältää kaikkiaan kolme kenttää, joissa päästään mm. opettelemaan loitsintaa sekä kamppailemaan jättimäistä pomoa vastaan. Demoversio on pelattavissa vain saman konsolin ääressä, mutta Nine Parchmentsin koko versio sisältää myös verkkoyhteistyötilan. Myös uusien loitsujen avaaminen ja taitopistejärjestelmä eivät ole käytössä demoversiosta.

Nine Parchmentsin on määrä ilmestyä vielä tämän vuoden puolella pc:lle, Switchille, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Frozenbyte

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Demo tulikin jo ladattua mutta ei ole oikein ehtinyt testata.

Tässä kuussa on nyt mm. Black Fridayn ansiosta/takia tullut ostettua 11 peliä. Yksikään noista ei tosin ole Switchille, sillä Nintendon alustoille pelejä on hyvin harvoin erikoisemmin tarjouksessa. EShopinkin alet on äkkiseltään vilkaistuna kilpailijoihin nähden ihan eri tasolla. Niissäkin siis niin päin, että Nintendolla alustalla kalliimpaa.

Voisikin kysyä, että miksi ihmeessä maksaisin Switchin versiosta enemmän jos saan saman pelin vaikka PS4:lle? Kannettavuus toki mutta en minä esim. Doomia halua pelata Switchillä. Yksi sen hienoimmista jutuista oli graafinen puoli, joka kaiken huippuna pyörii TODELLA sulavasti.

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Latasin ja testasin. Ei oikein sytyttänyt ja poistin noin muutamankymmenen minuutin pelaamisen jälkeen. Tässä on nyt yritetty tehdä Trinestä moninpelattavaa Diablo-kloonia, joka vaikuttaa kaikin puolin mauttomalta ja tylsältä. Melko lyttyyn haukutusta Trine 3:sta sen sijaan nautin koko rahan edestä ja se tulikin tahkottua PS4:lla läpi sataprosenttisesti Platinum Trophyn kera.